ТЕЖЪК ИНЦИДЕНТ: Покривът на парти лодка със 120 души на борда се срути в Берлин (СНИМКИ)

Европа

ТЕЖЪК ИНЦИДЕНТ: Покривът на парти лодка със 120 души на борда се срути в Берлин (СНИМКИ)

20987
на 18.09.2024
ТЕЖЪК ИНЦИДЕНТ: Покривът на парти лодка със 120 души на борда се срути в Берлин (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

9 души са ранени, след като на 17 септември покривът на парти лодка в Берлин частично се срути. Четирима от пострадалите са в тежко състояние, посочват от берлинската пожарна служба.

препоръчано

Причината за срутването на покрива на лодката не все още не са изяснени.

Около 120 гости са се намирали на борда на лодката, закотвена в река Шпрее близо до берлинския остров Фишер, когато покривът е паднал.

„Общо четирима души са били сериозно ранени, а петима души са били леко ранени и са били откарани в болница“, казаха от пожарната, съобщава Би Ти Ви.

„Десетки служители на спешна помощ са били изпратени на мястото, както и спасителна лодка, която да помогне за издирването на евентуални жертви, но във водата не е имало хора“, се допълва в изявлението.

Драма с новата фабрика на „Тесла“ край Берлин – изсечени са близо 500 000 дървета
Заводът многократно е бил атакуван от природозащитници заради инциденти, застрашаващи околната среда
Голям брой хора са били обгрижени от спешните служби на място.

Използван е и спасителен хеликоптер.

Според германските издания инцидентът е станал на лодка, която е здраво закотвена на пристанището и се използва и като галерия. За вторник вечерта там са били обявени няколко концерта на живо.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
Проф. Георги Рачев пред ПИК TV: Последната седмица на октомври ще е топла. В неделя хората да отидат да гласуват - сухо е и няма да има гъби Проф. Георги Рачев пред ПИК TV: Последната седмица на октомври ще е топла. В неделя хората да отидат да гласуват - сухо е и няма да има гъби
ново
Днес: 20
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК