ТЕЖЪК РАЗДОР! Атанас Чобанов и Методи Лалов заклеймиха Христо Иванов: Предател!

Акценти

ТЕЖЪК РАЗДОР! Атанас Чобанов и Методи Лалов заклеймиха Христо Иванов: Предател!

414272
на 11.08.2024
ТЕЖЪК РАЗДОР! Атанас Чобанов и Методи Лалов заклеймиха Христо Иванов: Предател!
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Издателят на BIRD Атанас Чобанов написа: "Да, предател!" и препостна коментар на Методи Лалов, бивш административен ръководител на Софийския районен съд и общински съветник.

препоръчано

На 11 октомври 2021 г. той поисква оставките на председателя на "Да, България" Христо Иванов и на членовете на Изпълнителния съвет на партията Ивайло Мирчев и Антоанета Цонева с обвинение за авторитарно управление.  През януари 2022 г. беше изключен от "Да, България".

Методи Лалов: "Почетният председател на ДаБГ Христо Иванов призна за поне 5 срещи със Сарафов.

Разбираме, че Иванов се е виждал системно с един от главните виновници за зависимостите в прокуратурата.

Да търси подкрепа от политици, които могат да направят реформата е едно. Но да се среща със Сарафов, който няма политически инструментариум за реформи, при това тежко компрометиран, е напълно малоумно.

Главният прокурор ли ще промени Конституцията и законите? Христо Иванов възприема политиката като игра. Игра, в която може да мами. Христо Иванов е предател".

Соня Колтуклиева

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК