Вход
София
Времето в София 0 o C

Тези зодии се влюбват сляпо

Тези зодии се влюбват сляпо

на 28.10.2020
14141
0
Тези зодии се влюбват сляпо
Автор: ПИК
28.10.2020
0
14141

За някои хора любовта е пропаст – скочат ли веднъж в нея, връщане назад няма. Те обичат сляпо своя партньор и го приемат такъв, какъвто е – с неговите недостатъци, емоции, настроения и дори най-тъмни тайни. Това е едновременно очарователно, но и страховито, защото тези хора са готови да рискуват твърде много в името на любовта.

Такива са представителите на три зодиакални знака. При тях няма здрав разум или пресметливост, когато става въпрос за чувства. Ето и кои са тези зодии:

Рак

Представителите на този воден знак са известни със своята чувствителност и състрадателност. Тези хора обаче живеят в свой собствен свят, който е много интуитивен, но и доста въображаем. Техните усещания винаги са твърде дълбоки. Те имат силен защитен механизъм за своите чувства и не ги даряват на всеки, но влюбят ли се веднъж, те са готови на всичко за своя любим. Раците не могат да пренебрегват силните си чувства, нито да ги контролират или потискат. Именно затова те са силно уязвими в любовта. Все пак не ги подценявайте. Ако половинката ви е Рак, тя ще ви помогне да израснете, както в личен, така и в емоционален план. Този човек ще бъде най-голямата опора и най-големият ви съюзник в живота!

Риби

Представителите на зодия Риби са най-романтичните, мили и грижовни хора в зодиака. Рибите са точно онези персонажи, които гледаме в романтичните филми. Те виждат в своя любим човек най-голямото съкровище в света. Ако започнете връзка с човек от този знак, ще усетите, че той няма да ви товари с някакви очаквания и изисквания, няма да изпитва колебания за общото ви бъдеще, няма да се опитва да ви променя и т. н. Рибите са много духовни, а наред с това притежават огромна фантазия. Именно затова те са знакът, който може да се влюби най-лесно, дори без да види лицето на обекта на чувствата си – чрез онлайн запознанство например. Подобно на Раците, Рибите се чувстват истински благословени, когато са влюбени.

Близнаци

Близнаците са зодията, която най-малко се влияе от външния вид на половинката си. Те не се влюбват в хубаво лице, в стройни крака или в стегнато тяло. Те си падат по това, което излъчва човекът отсреща – неговата харизма, начина му на мислене, поведението му. Именно за това, когато един човек от знака Близнаци се влюби, той е готов на всичко, за да задържи обекта на чувствата си. Представителите на тази зодия полагат огромни усилия да направят живота на любимия си вълнуващ и интересен. Ако веднъж спечелите сърцето на човек Близнаци, то ще бъде ваше завинаги. Близнаците не са много честни и лоялни, и е възможно да се разделите по някаква причина с тях, въпреки това, те ще ви обичат до гроб!

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 20203
архив

Вечерна проверка. Старшината пита:

- Попов?

- Тук!

- Петров?

- Тук.

- Стоянов… абе кво ли ви проверявам, къде ще ходите… На подводница сме.

x
САМО В ПИК TV: На Канарите луднаха по българския Енрике Иглесиас. Начо Паскал, който ни прослави чак в Южна Корея, крои втори хит с испански рапър (ВИДЕО)
x
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Не бързайте, днес е ден за търсене за златната среда
x