Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият

СВЕТЪТ ДНЕС

Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият

3336
на 15.04.2021
Тези пет признака показват, че партньорът ви не е единственият
Автор:   ПИК

Много често поддържаме връзки, които не само не ни правят щастливи, но и човекът до нас съвсем не е подходящия. Когато си мислите, че имате чувства към някого, но в същото време всичко в него ви се струва толкова погрешно, че някакъв глас вътре във вас ви нашепва, че той не е за вас, послушайте го. Има нещо вярно в интуицията. Никога не я пренебрегвайте. Има признаци, които издават, че човекът, когото си мислите, че е „единственият“ всъщност далеч не е такъв. „Трафикнюз” представя пет такива признака.

препоръчано

 

Той не разбира приоритетите ви

 

Точният за вас партньор, който ще ви обича безусловно, няма да ви съди за това какви са приоритетите ви. Той ще ги приема такива, каквито са. Ако не уважава това, което е важно за вас, трудно ще имате щастливо бъдеще в такава връзка, обгърната от неразбирателство.

 

Той ви съди

 

Може би партньорът ви има различна представа за живота и му е трудно да разбере вашата. Нормално е двама души да не мислят по абсолютно идентичен начин. Не е нормално обаче, когато той ви съди за вашите гледни точки и разбирания. Ако ви обича, би трябвало да приема всичко във вас, без да ви съди.

 

Кара ви да се чувствате добре и същевременно ви разочарова и наранява

 

Всяка личност има своите противоречиви страни. Случва се да се разочароваме от любимите си хора и това е напълно нормално. Но ако вие никога не сте сигурни в мислите и нагласите на партньора си, ако непрекъснато ви тласка от щастие към отчаяние, това ще ви се отрази изключително негативно в дългосрочен план. Непостоянството в отношенията изтощава и убива щастието.

 

Не се смеете на шегите му

 

Може да звучи повърхностно на пръв поглед, но е важно да се смеете заедно на шегите си. Ако не успявате да разберете хумора на другия човек, това е лош знак, защото само си представете с времето колко силно ще започне да ви дразни хумор, който не харесвате. Една малка подробност като тази може да се превърне в сериозен повод за негативни чувства.

 

Нямате желание да му отвръщате на съобщенията

 

Ако не усещате порив да пишете на така наречения си любим човек, определено има нещо гнило в отношенията ви и интуицията ви се опитва да ви го подскаже. Ако сте с точния за вас партньор, вие няма да чувствате комуникацията с него като задължение, а ще имате нужда да общувате.

 

 

Сподели:
Бомба x
САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж САМО ЗА ДАМИ: Как да спечелите сърцето на един мъж
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов контрира Слави: Заял се колко струват изборите, да сметне и ваксините! 100 милиона му се виждат малко (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 208
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това