Тейлър Суифт дарява 5 млн. долара след ураганите "Милтън" и "Хелийн"

СВЕТЪТ ДНЕС

Тейлър Суифт дарява 5 млн. долара след ураганите "Милтън" и "Хелийн"

9436
преди 5 часа
Тейлър Суифт дарява 5 млн. долара след ураганите Милтън и Хелийн
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Дарение от 5 милиона долара направи американската поп-звезда Тейлър Суифт. Средствата ще са за пострадалите от ураганите “Милтън” и “Хелий”, съобщава CNN.

препоръчано

В сряда главният изпълнителен директор на Feeding America Клеър Бабино-Фонтено каза в изявление, публикувано на страницата на организацията с нестопанска цел в Instagram, че са невероятно благодарни за дарението от 5 милиона долара на певицата.

“Този ​​принос ще помогне на общностите да се възстановят, осигурявайки основна храна, чиста вода и консумативи на хората, засегнати от тези опустошителни бури“, се казва в изявлението.

Само преди две седмици “Хелий” достигна Флорида като смъртоносен ураган от категория 4. Бурята издълба 500 мили път на разрушения в шест щата, причинявайки катастрофални наводнения и оставяйки повече от 230 жертви след себе си.
“Хелийн” беше вторият най-смъртоносен ураган, ударил континенталната част на САЩ през последните 50 години след урагана Катрина преди почти 20 години, допълва CNN.

Парите, които 33-годишната Суифт дари ще отидат за храна и временно настаняване.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 10 октомври - непредвидени разходи вгорчават деня на Телците, Лъвовете да се пазят от досадни грешки
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Доц. Борислав Цеков: Прокурорската гилдия е консолидирана около кандидатурата на Сарафов за главен прокурор. Партиите са длъжни да съставят правителство, иначе процесите ще са необратими ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Доц. Борислав Цеков: Прокурорската гилдия е консолидирана около кандидатурата на Сарафов за главен прокурор. Партиите са длъжни да съставят правителство, иначе процесите ще са необратими
ново
Днес: 104
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК