Телевизиите събота сутрин: Р. Овч, Гном, Галева, Бойкикев...Алтернативата, бе!

КОМЕНТАРИ

Телевизиите събота сутрин: Р. Овч, Гном, Галева, Бойкикев...Алтернативата, бе!

83411
на 24.04.2021
Телевизиите събота сутрин: Р. Овч, Гном, Галева, Бойкикев...Алтернативата, бе!
Автор:   Данка Радева

Последвайте ни в Google News Showcase

Събота сутрин по националните телевизии - все млади, умни, красиви, безукорно честни, с идеална репутация лица...Визионерстват, чертаят бъдещето на родината, говорят за промяна.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Атанасов, Румен Овчаров, Мая Манолова...Те са алтернативата, бе.

Да добавим и дежурният Христо Иванов - Бойкикев, наследник на кървавочервена болшевишка фамилия, ял години наред хляба на Борисов като негов министър, а отведнъж прозрял какъв мафиот е.

Най-тъпото е, че в България, държавата на най-късата памет, номерът на тези хора минава. Драгият зрител очевидно отдавна е забравил кой е Р. Овч. и че е осъден за икономически престъпления. В момента чака решение на последна инстанция. Забравил е кой е Атанасов - Гном, прокурор на Живков през Възродителния процес, обвинен от бившия главен прокурор Никола Филчев, че го подслушва. Забравил е коя е Мая Манолова - сестра Галева, след чийто донос тръгна аферата "Костинброд".

Късата памет и липсата на каквато и да е хигиена сред телевизионните водещи допринася доказани мерзавци и корумпета от българския преход днес да раздават морал и да се изживяват като "алтернатива".

Бог да ни пази с такава алтернатива. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да бягат от ласкатели, Раците да очакват нови запознанства
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Ядосаха Борисов заради служебното правителство: Защо не питате как Гвоздейков и Вътев са министри? Радев и Денков не приеха идеята ни за стратегически енергийни доставки (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Ядосаха Борисов заради служебното правителство: Защо не питате как Гвоздейков и Вътев са министри? Радев и Денков не приеха идеята ни за стратегически енергийни доставки (ВИДЕО)
ново
Днес: 51
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК