ТЕМИДА: Сестрата на Цар Киро прибира 450 бона обезщетение

Темида

ТЕМИДА: Сестрата на Цар Киро прибира 450 бона обезщетение

48625
на 17.11.2019
ТЕМИДА: Сестрата на Цар Киро прибира 450 бона обезщетение
Автор:   ПИК

Близо 450 хил. лв. обезщетение трябва да получи сестрата на циганския бос Кирил Рашков - Цар Киро. 72-годишната Марийка Илиева трябва да ги получи от трима обирджии, които я пребиха и отмъкнаха от нея злато, пари и и скъпоценностти през май 2017 г. в пловдивското село Йоаким Груево.

препоръчано

Окръжният съд в Пловдив оправда напълно единия от обвиняемите - Александър Данев. Магистратите признаха за виновни останалите - Йордан Станчев като помагач, който получи 7 г. затвор, Марин Петров като извършител - 12 г. ефективно, и Александър Кочев като помагач и подбудител - 9 години. Тримата трябва да платят на баба Марийка близо 450 000 лева за задигнатата от нея плячка.

Сестрата на Цар Киро си тръгна по-рано от съдебната зала и не чу присъдата. През цялото време тя гледаше с отвращение крадците, които я пребиха и ограбиха в дома й. Нападателите били с маски, удряли с юмруци бабата, вързали й ръцете и очите и я проснали на земята, след което задигнали плячката и изчезнали.

Сподели:
Бомба x
Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си Зодиите, които са готови на всичко, за да постигнат целта си
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов в Котел: Радев видя, че се сгромоляса митът, че може да управлява - загроби Северна България и съсипаха държавата! Затова започнаха да натискат Трифонов и вчера му отмъстиха с унижение и обиди от агитките им на улицата - Трифонов трябва да е премиер (ВИДЕО/СНИМКИ/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 102
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това