Тереза Мей съкращава коледната ваканция на кабинета си

Европа

Тереза Мей съкращава коледната ваканция на кабинета си

3849
на 25.12.2018
Тереза Мей съкращава коледната ваканция на кабинета си
Автор:   ПИК

Тук можеш да откриеш игрите на efbet, в които се крие Extra Bonus (18+)

Британският премиер Тереза Мей съкрати коледната ваканция на членовете на своето правителство.

препоръчано

Тя обяви, че свиква на извънредно заседание на 2 януари във връзка с очертаващия се твърд Брекзит, което значи напускане на ЕС без споразумение, съобщава днес "Файненшъл таймс", цитиран от ТАСС. 

Според вестника, непланираното заседание се налага, за да се разработи план за действия в навечерието на подновяващите се на 9 януари в британския парламент двудневни дебати по проекта за споразумение с ЕС. Дата за гласуване по проекта още не е насрочена.

Депутатите първоначално трябваше да се произнесат по въпроса на 11 декември, но Мей отложи вота за януари, изправена пред неминуема заплаха от поражение. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 29 март - Лъвовете се радват на материални успехи, поредната интрига пречи на Скорпионите
ПИК TV x
ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО) ШОУТО ПРОДЪЛЖАВА! Делян Добрев звъни спешно от САЩ - иска да го включат в парламента онлайн, за да разбие еквилибристиките на Асен Василев (ВИДЕО)
ново
Днес: 83
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК