Терзиев призна за грешка с новата организация на движение в центъра на София. Улица "Фритьоф Нансен" остава еднопосочна!

Терзиев призна за грешка с новата организация на движение в центъра на София. Улица "Фритьоф Нансен" остава еднопосочна!

6754
на 04.06.2024
Терзиев призна за грешка с новата организация на движение в центъра на София. Улица Фритьоф Нансен остава еднопосочна!
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кметът на София Васил Терзиев призна, че той и заместникът му по транспорт са допуснали грешка при въвеждането на новата организация на движение по столичния булевард "Патриарх Евтимий".

препоръчано

Ще бъде разширен съставът на работната група, която заедно с протестиращите ще вземе по-добро решение за организацията на движение по булеварда.
В работната група ще участват и хора с увреждания, които се оплакаха, че са ощетени с инвалидните паркоместа. Улица "Фритьоф Нансен" остава еднопосочна, съобщи още столичният кмет:

"Мен са ме учили да използвам някои думи като: "извинявам се, сгреших". Направихме го много бързо! Направихме го без обсъждане. Стъпихме на информация, че някои неща трябва да бъдат по начин, на базата на стари дискусии, без да минем поредния рунд дискусии. Подцених този проблем. Това, което обаче е важно да знаят хората, че аз и тези дни пак ще отида при тях на площада. Сега сформираме второ събиране на работната група. Ще разширим състава ѝ, за да има още представители от страна на протестиращите, заедно да видим какво не е наред с проекта, могат ли да се спазят места за паркиране, кое трябва да се промени. Искам да ги успокоя, че няма някакво упорство от наша страна".

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на Промяната и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! Военен прокурор проговори докъде стигна разследването на катастрофата с Кирил Петков край Аксаково: Лидерът на "Промяната" и Найо Тицин са разпитани, очакват се резултатите от комплексна експертиза (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК