Терзиев: Скоро ще се разбере кои са "клубовете по интереси" в СОС

Животът днес

Терзиев: Скоро ще се разбере кои са "клубовете по интереси" в СОС

32896
на 13.02.2024
Терзиев: Скоро ще се разбере кои са клубовете по интереси в СОС
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Когато дойде решението на съда, ще се съобразим с него. Така кметът на София отговори на въпрос как ще процедира, когато бъде решено делото за изборните флашки, заведено от конкурентката му за поста Ваня Григорова.

препоръчано

"Благодарение на всичките драми, които имаме, имаме и повече прозрачност в общината", заяви още той и допълни, че всичко, което прави той и екипът му е "публично, отчетно и прозрачно".

"Едно от нещата, върху които ние няма да имаме необходимия контрол, е това какво ще се случи с общинските дружества - ЦГМ - столичен градски транспорт. Общинският съвет назначава надзорите към тези дружества. Т.е. ако искаме пълна ревизия, тя не може да стане без да има желание от страна на Общинския съвет. И тук ще се разбере кои са "клубовете по интереси".

Запитан как ще коментира напускането на един от най-верните си хора - арх. Любо Георгиев и ще има ли ново застрояване на кръстовището до мол Парадайс - с 60-метрова кула, той отговори: "Относно организацията на движението около мола, ние работим. Относно сградата - това е от многото неща, които са наследени и ние търсим инструменти, с които да приведем в ред подобно строителство. Понякога трябва да се съобразиш с всичките тези недобри решения и да се амбицираш - оттук нататък какво правим". 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да не отказват делови предложения, Везните да отменят служебните разговори
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК