ГОРЕЩО
Мащабна спецакция срещу пране на пари в София: Иззети са 400 000 евро и множество ценности
След акцията в Ловеч и София: Росен Стъкларя остава за постоянно в ареста
Деница Сачева охлади мераците на ППДБ - каза защо Борисов трябва да остане начело на ГЕРБ
Александър Йорданов за срещата с ППДБ при Радев: Различия в мненията - нула. Акъл - един. Но за власт мерак - неугасим
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Ръководството на БСП подава оставка - Зафиров остава лидер
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Термично обработените колбаси докарват рак. Причината е в наличието на натриев нитрит, който се влага в продуктите, за да се запази техният червен цвят и качеството им за по-дълго време.
препоръчано
В сурово състояние той не е вреден за организма, но при пържене или печене се превръща в канцерогенното вещество нитрозамин. За това предупреди д-р Донка Байкова от катедра "Превантивна медицина" към Медицинския университет в София.
Много хора предпочитат бързо приготвената вечеря от малотрайни колбаси. Това е една от причините да сме засегнати от алергии, бум на злокачествените образувания, свръхвъзбудимост на нервната система и стомашно-чревни проблеми.
Принц Хари нанесе нов удар по двореца
87829
на 09.12.2025
МАЛКИ ТАЙНИ: Яжте киви всеки ден за здрава и еластична кожа
6295
на 08.12.2025


