Тестваха газопровода по връзката Стара Загора - Комотини

Региони

Тестваха газопровода по връзката Стара Загора - Комотини

4124
на 23.06.2022
Тестваха газопровода по връзката Стара Загора - Комотини
Автор:   ПИК

Подготовката за въвеждане в търговска експлоатация на газопровода IGB напредва активно и от средата на юни по 182-километровото трасе текат изпитания с тестови количества природен газ. Тестовите обеми към момента са 3 700 000 куб. м.

препоръчано

В първата фаза на изпитанията газът беше подаван поетапно в посока Стара Загора – Комотини. Всички участъци са предварително продухани с азот с цел недопускане на влага и кислород в газопровода. Това е едно от задължителните технически изисквания при подготовка на инфраструктурата за въвеждане в търговска експлоатация.

Сподели:
Бомба x
Защо столетниците слагат скилидка чесън под възглавницата си Защо столетниците слагат скилидка чесън под възглавницата си
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Вежди Рашидов гневно след скандала с руските дипломати: Бойко подкрепя Петков и това е неговата позиция. Моята обаче е малко по-различна. Не може да си пиеш кафето в едното посолство, а другото да попържиш (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Вежди Рашидов гневно след скандала с руските дипломати: Бойко подкрепя Петков и това е неговата позиция. Моята обаче е малко по-различна. Не може да си пиеш кафето в едното посолство, а другото да попържиш (ВИДЕО)
ново
Днес: 143
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това