Тестваха първия български изтребител Ф-16

Америка

Тестваха първия български изтребител Ф-16

21872
преди 4 часа
Тестваха първия български изтребител Ф-16
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Успешен тестови полет на първия български изтребител F-16 Block 70 беше извършен на 22 октомври в производствената база на компанията производител „Локхийд Мартин“ в Грийнвил, Южна Каролина, съобщиха от Министерство на отбраната.

препоръчано

По време на полета са изпълнени голям брой системни тестове за проверка на работните и на свръхзвуковите способности на самолета.

Тестваният изтребител F-16 Block 70 е първият от общо 16, които България ще получи, съгласно двата договора, подписани съответно през 2019 г. и 2022 година.  

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 23 октомври - лично щастие и приходи очакват Везните, сексуални разочарования за Скорпионите
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ осветлява нови схеми и измами на Терзиев и Бонев: Докога ще гледаме сериала Кметът беглец?! (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! ГЕРБ осветлява нови схеми и измами на Терзиев и Бонев: Докога ще гледаме сериала "Кметът беглец"?! (ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК