Те идат, бодри партизани...

Час Пик ГЛАВНА

Те идат, бодри партизани...

139499
на 19.01.2021
Те идат, бодри партизани...

"...Ний идем бодри партизани..."

препоръчано

Иде, иде новото ОФ, за което си говорим от години.

И за което отричаха ожесточено - "ама как така, как тъй ще правим уйдурма с комунистите, на никаква цена, ний сме демократи и либерали, членове на ЕНП..."

Да де, но келепирът е над всички принципи. И жаждата за власт, неутолимият апетит, след като десетилетие си скимтял като пале, сритано в ъгъла.

Този мач, с ОФ-то, България вече го е играла през 1944 г. Приключи трагично за коалиционните партньори на БКП - земеделци и социалдемократи. Справка: Никола Петров, Г.М.Димитров, Трайчо Костов.

Сега пак ще ви лъжат, че го правят в името на националното спасение, справедливостта и прогреса. В името на общата битка срещу "режима" и "мутрите". Едва ли не, жертвайки себе си. Ще ви приласкават - дайте сега да махнем тирана Бойко, пък после ще мислим за програма, платформа, идеология.

Не, идеология няма, няма и да има. Няма и мисъл за отечеството. И на Девети септември, и днес става дума само за грабене. За безмилостен погром над народната участ със средствата на революционния терор.

Времената се менят, хората остават същите.

Нека е ясно - гласуваш за Да, България, получаваш БСП.

Гласуваш за чака-рака месията Славчо, получаваш БСП.

Гласуваш за моралната Мая, пак получаваш БСП.

Червените са на входа и изхода на всяка далавера. Във всевъзможни персонални битности и партийни превъплъщения. В свещен съюз с вездесъщата Държавна сигурност и етническото й подразделение ДПС, които са пуснала пипала из всички разклонения на новото ОФ.

На този вот изборът не е политически или социален. Изборът е екзистенциален.

И не става дума, че Бойко или ГЕРБ са безгрешни. Става дума, че тъпата им и единствена, уви, алтернатива са отечественофронтовците на Корнела, Радев, Славчо, Мая, Бойкикев и генерал Гном.

Прозападна демокрация с ясни ориентири, предвидима бизнес среда, стабилност, работа срещу карикатурна реинкарнация на Георги Димитров и Кимон Георгиев. Барабар с Цола Драгойчева.

Вярно, че историята се повтаря първо трагедия, после като фарс, но чак пък толкоз...

Сподели:
Бомба x
6-те любими секс пози на мъжете 6-те любими секс пози на мъжете
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Бареков: Слави е част от мозъчния тръст на ДПС - зависи от Доган. Манолова след Костинброд беше подлога на ГЕРБ, Радев ще загуби изборите (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 299
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това