"Тигрите" с официална жалба до БФС срещу...

Футбол

"Тигрите" с официална жалба до БФС срещу...

13977
на 24.09.2019
Тигрите с официална жалба до БФС срещу...
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ръководството на Витоша (Бистрица) внесе жалба в БФС срещу съдийството на Владимир Вълков. Реферът ръководи срещата на тима като гост на Етър (Велико Търново), в двубой от десетия кръг на efbet Лига, акцентира "Топспорт".

"Клубът ни е крайно разочарован от действията на рефера и недоумява как е възможно, първо, да влиза в съблекалнята на домакините на почивката и да се извинява за отсъдения от него 11-метров наказателен удар, а след това да компенсира в тяхна полза, като по този начин сериозно ощетява нашия отбор.

При една от подминатите с лека ръка ситуации за нарушение пък - тази, при която домакините отбелязаха победното си попадение, тежко пострада и Християн Василев. Вратарят бе изпратен моментално в болницата, където бе установено, че е със счупен пръст на ръката, което означава, че ще бъде дълго време аут от сметките на треньорския щаб.

Ръководството на Витоша се надява Съдийската комисия да обърне сериозно внимание на действията на Вълков и да му наложи съответното наказание", заявиха от клуба.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК