Тийнейджър се разби с кола, рани приятеля си

Инциденти

Тийнейджър се разби с кола, рани приятеля си

5787
на 04.12.2020
Тийнейджър се разби с кола, рани приятеля си
Автор:   ПИК

Тийнейджър на 18 години се разби с кола и рани приятеля си.

препоръчано

На 3 декември около 21:25 часа в молян на бул."България", до кино "Дружба", е възникнало пътно-транспортно произшествие с леко ранен участник в движението.

Лек автомобил марка и модел "Фиат Пунто" със смолянска регистрация, собственост и управляван от 18-годишния Д.С. от Смолян, се удря в стълб за уличното осветление пред дом № 49.

Леко ранен е пътуващият в автомобила Д.П. на 24 години от Смолян, който е с разскъсно контузна рана на главата, без опасност за живота.

Оказана му е медицинска помощ в МБАЛ "Д-р Братан Шукеров" АД Смолян, след което е освободен за домашно лечение.

Причина за катастрофата е несъобразена скорост с пътните условия и релефа на пътя от водача Д.С. Използвани са обезопасителни колани. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.
 


Сподели:
Бомба x
Кои са най-сериозните и най-забавните зодии Кои са най-сериозните и най-забавните зодии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК: Борисов и правителството удължиха извънредната епидемична обстановка до 30 април! Досега са отпуснати 2 млрд. за запазване на заетостта и за подкрепа на бизнеса (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това