Тийнейджър с чук рани трима ученици и учител в руско училище (ВИДЕО)

ВИДЕО

Тийнейджър с чук рани трима ученици и учител в руско училище (ВИДЕО)

16537
на 16.09.2024
Тийнейджър с чук рани трима ученици и учител в руско училище (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Тийнейджър нападна и рани трима ученици и един учител с чук в руско училище в град Челябинск, административен център на Челябинска област в Уралския федерален окръг на Русия, предаде ДПА.

препоръчано

Местните власти съобщиха, че при нападението са били ранени четирима души, сред които две момичета и едно момче на 13 години, както и учител. Пострадалите са откарани в болница. Състоянието им е стабилно, а нападателят е бил арестуван, съобщава БТА.

Предисторията на инцидента в специалното училище за ученици, срещащи затруднения с поведението, остава все още неясна. Тази сутрин е било получено спешно обаждане в Росгвардия, която след това е задържала нападателя.

Губернаторът на Челябинска област Алексей Текслер обяви в пост в приложението за съобщения "Телеграм", че се извършва пълна проверка на всички образователни институции в областта.

Руските училища обикновено имат метални детектори на входовете си. Според губернатора трябва да се изясни как ученикът е успял да внесе чук в сградата на училището и защо охранителят не се е намесил.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 96
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК