Тикнаха в ареста пиян шофьор, катастрофирал в Монтанско

Темида

Тикнаха в ареста пиян шофьор, катастрофирал в Монтанско

4911
на 05.04.2016
Тикнаха в ареста пиян шофьор, катастрофирал в Монтанско
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пиян шофьор катастрофира с автомобила си “Фолксваген Пасат” на пътя между монтанските села Славотин и Д-р Йосифово, съобщиха от областната дирекция на МВР.  Пътният инцидент е станал тази нощ около 2 часа. 

препоръчано

Зад волана на леката кола със софийска регистрация бил 32-годишният Ц.М. от село Долни Пасарел. Той се движел с висока за пътните условия скорост, в следствие на което губи контрол над волана, автомобилът излиза от пътното платно и катастрофира. Като по чудо мъжът не е пострадал, но на немското возило са нанесени материални щети.

На мястото пристигнал екип на пътна полиция и направил оглед. Ц.М е бил изпробван около час след инцидента за употреба на алкохол с техническо средство. Устройството отчело наличието на 2.04 промила в издишания въздух. На водача е съставен акт и е издаден талон за медицинско изследване. Той обаче е отказал да даде кръвна проба за изследване. По случая е образувано досъдебно производство. Шофьорът е задържан за срок до 24 часа в РУ Монтана. Работата по случая продължава.

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО) Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК