Тикнаха в ареста 29-годишен пироман от Хасково, запалил колите на бившата си и баща й

Крими

Тикнаха в ареста 29-годишен пироман от Хасково, запалил колите на бившата си и баща й

6326
на 30.01.2023
Тикнаха в ареста 29-годишен пироман от Хасково, запалил колите на бившата си и баща й
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Полицията в Хасково задържа 29-годишен пироман за палеж коли.  Той е заподозрян за унищожаването на два автомобила, марки “Дачия“ и “Опел“. 

препоръчано

Първата кола беше подпалена на 18 януари в хасковския квартал “Орфей“. Таксито изгоря напълно, като пострада и паркирана в съседство кола, припомня "Хасковска Марица“. 

Опелът беше подпален в края на ноември миналата година. Той бе паркиран на улица “Панорама“. Тогава на спешния телефон бе получен сигнал, че мъж пали гумата му. Горящата кола е потеглила на самоход и се е ударила в паркиран отпред “Форд“, който частично също е изгорял. 

Пострадалият таксиметров шофьор тогава сподели, че семейството му  е тормозено от бившия съпруг на дъщеря му. Именно нейната кола изгоря на “Панорама“. Младата жена е подавала серия жалби срещу бащата на детето си за тормоз, извадила е и ограничителна заповед срещу мъжа.

Криминалистите са задържали по подозрение в извършване на палежите хасковлията, който е стар познайник на полицията. Разпитани са и свидетели пред съдия. Работата по документиране на двата случая продължава.

 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 66
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК