Тимишоара не се опря на "Левски", новите носят третата поредна победа на "сините"

ЧАС ПИК

Тимишоара не се опря на "Левски", новите носят третата поредна победа на "сините"

8517
на 29.01.2016
Тимишоара не се опря на Левски, новите носят третата поредна победа на сините

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Тимът на "Левски с нова победа на подготвителния лагер в Турция. Синият тим надви румънците от Поли Тимишоара след обрат с 2:1.

препоръчано

Новите попълнения Франсис Нар (30) и Сърджан Лукин (32) бяха точни за 26-кратните шампиони на България. Преди това с хубаво изпълнение Писас бе дал аванс за 11-ия в Румъния в 26-ата минута. Стойчо Стоев е направил две промени от мача с Александрия (3:2), като Божидар Краев и Веселин Минев сменят контузилия сеДжереми де Ноойер и Мики Орачев. Юношеският национал пропусна последните две срещи, тъй като бе на лагер с "трикольорите" до 19 години.

Роман Прохазка действа на позицията вътрешен халф до Георги Костадинов, аМехди Бурабия води отново атаката "Сините" започнаха по-добре, но първи получиха гол. Писас с красиво изпълнение даде аванс на румънците в 26-ата минута. Франсис Нар вкара своето първо попадение за "сините" в 30-ата минута, когато майсторски финтира защитник и изравни. 120-секунди след това Сърджан Лукин вкара втория си гол във втори пореден мач, като титуляр за столичани. Румънецът се разписа във вратата на бившия си тим след меле в наказателното поле на Поли, пише sportal.bg.

Стойчо Стоев е направил две промени от мача с Александрия (3:2), като Божидар Краев и Веселин Минев сменят контузилия се Джереми де Ноойер и Мики Орачев. Юношеският национал пропусна последните две срещи, тъй като бе на лагер с "трикольорите" до 19 години.

Роман Прохазка действа на позицията вътрешен халф до Георги Костадинов, а Мехди Бурабия води отново атаката.

"Сините" спечелиха с 2:0 над казахстанския Тобол в Турция, а след това и с 3:2 над украинския Александрия. Преди това в България надвиха с 6:0 Свиленград.

Румънската звезда на Поли Тимишоара Зику няма да играе срещу "сините".

ЛЕВСКИ - ПОЛИ 2:1
0:1 Писас (26)
1:1 Нар (30)
2:1 Лукин (32)

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 13
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК