Тина Мазе: Не мисля, че Световната купа ще се реши в Банско

СПОРТЪТ ДНЕС

Тина Мазе: Не мисля, че Световната купа ще се реши в Банско

6848
на 25.02.2015
Тина Мазе: Не мисля, че Световната купа ще се реши в Банско
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

"Не мисля, че в Банско ще се реши Световната купа, но е важно да се състезаваме добре тук", това каза световната шампионка Тина Мазе, предаде  БГНЕС.

препоръчано

Мазе заяви, че не смята, че първото място за Световната купа ще се реши в българския курорт. Словенката е тук, за да участва в кръг от Световната купа, който ще се проведе в Банско този уикенд. "Мисля, че Банско е много хубаво място с много хубава писта. Ще се видим на хълма. Очаквам добро състезание, добра конкуренция и хубав сняг - една здрава и трудна битка.

Имаме още много състезания и не мисля, че шампионът в Световната купа ще се реши в Банско, но е важно да се състезаваме добре тук", каза Мазе.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК