ТИР се запали на АМ „Струма“, изгорели са 300 дка сухи треви

Инциденти

ТИР се запали на АМ „Струма“, изгорели са 300 дка сухи треви

12508
на 03.09.2023
ТИР се запали на АМ „Струма“, изгорели са 300 дка сухи треви
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Товарен автомобил се запали при километър 58 на автомагистрала "Струма“. ТИР-ът е превозвал дини, съобщиха от противопожарната служба.

препоръчано

От горящия товарен автомобил пожарът се е прехвърли в сухи треви и храсти при местност "Петров баир“, до автомагистралата, а силният вятър, гъстата растителност и пресечната местност са усложнили пожарогасенето, пише Фокус.

За ликвидирането на втория пожар са изпратени 5 пожарни автомобила от районните служби в Дупница и Кюстендил. Пожарът е ликвидиран на площ около 300 дка в сухи треви и храсти.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 4
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК