ТИР със зърно катастрофира и се запали по пътя Къпиновци – Лъвино. Шофьорът е в болница

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ТИР със зърно катастрофира и се запали по пътя Къпиновци – Лъвино. Шофьорът е в болница

10623
на 12.10.2019
ТИР със зърно катастрофира и се запали по пътя Къпиновци – Лъвино. Шофьорът е в болница
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Камион "Мерцедес Актрос" катастрофира около 11:00 часа по пътя Къпиновци - Лъвино, община Исперих, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Разград, цитирани от „Фокус”.

препоръчано

Тежка гондола със зърно се е преобърнала при спускане и се е запалила. Водачът на камиона, 35-годишен мъж от Добрич, е изваден от кабината и откаран за преглед в МБАЛ-Исперих.

Пожарникари се борят с огъня и пътят е затворен.

Освен част от товара, горят и 300 литра нафта. Пътната отсечка ще остане затворена до потушаването на пожара и преместването на превозното средство.

Въведен е обходен маршрут през селата Къпиновци - Средоселци - Печеница - Тодорово - Китанчево - Исперих.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК