Тити Папазов лепна петно върху „Левски“

Лична драма

Тити Папазов лепна петно върху „Левски“

231559
на 03.07.2020
Тити Папазов лепна петно върху „Левски“
Автор:   "Ретро"

След клипа, на който Тити Папазов брутално нарушава правилника за движение на червен светофар, последва светкавична реакция от КАТ. От Пътна полиция са му съставили акт, като глобата за това нарушение е 100 лв. Покрай този случай обаче стана ясно, че Папазов е истински камикадзе на пътя. За последните 3 години на негово име в системата има 13 електронни фиша за извършени нарушения. Появиха се снимки, на които се вижда, че джипът му често е неправилно паркиран, веднъж на тротоар и тревна площ, а друг път на средата на пътното платно.

Самият баскетболист се разкая и си призна за греховете като шофьор в телевизионно предаване. Този път сълзи нямаше, лошото е, че и истински срам и неудобство от стореното май също нямаше. Обеща и да се промени занапред. Само че обещанието му сякаш не хвана много вяра, всички познаваме и се сблъскваме на пътя с уличните хулигани всекидневно. Лошото е, че цялата тази история хвърли дълбока сянка върху личността на спортиста. Познаваме каузите и страстта, с която Тити ги е защитавал през годините. Някои са се отнасяли към него подозрително и с насмешка дори, но като цяло той е печелили симпатиите на хората. До днес. Защото зад случката на светофара прозира една шофьорска бруталност. И защото зад това поведение се прокрадва едно лицемерно двуличие. А съвсем наскоро Папазов свърза името си с най-популярния футболен клуб и сега просто му лепна петно. Това едва ли ще се хареса на феновете на отбора. Дано обещанието за промяна се превърне в реалност, преди да се случи нещо недобро.
 
Никола Терзиев, Стара Загора

препоръчано
Сподели:
Бомба x
Угасете скандала с тези помиряващи секс пози Угасете скандала с тези помиряващи секс пози
ПИК TV x
ПИК TV: Подкупни митничари от Лесово с окончателни присъди - взимали по 400 евро за кафе (ВИДЕО) ПИК TV: Подкупни митничари от "Лесово" с окончателни присъди - взимали по 400 евро за кафе (ВИДЕО)
ново
Днес: 206
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това