ТИХОМЪЛКОМ: Погребват килъра Чане на тайна церемония

Крими

ТИХОМЪЛКОМ: Погребват килъра Чане на тайна церемония

27673
на 08.06.2019
ТИХОМЪЛКОМ: Погребват килъра Чане на тайна церемония
Автор:   ПИК

Тайно е щял да бъде погребан убиецът на съпругата и братовчед си - Стоян Зайков-Чане, който впоследствие се гръмна край Костенец. Тази версия пълзи из планинския град, който бе обхванат от страх и ужас, а местните се заключваха с по няколко катинара в продължение на 20 дни, докато траеше издирването на въоръжения и опасен килър Чане.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Застрашените от гнева на беглеца близки на ликвидираната Милена и други потенциални жертви бяха скрити от ченгетата в тайни квартири и местени из различни населени места в страната. През цялото време всички те бяха под денонощна полицейска охрана. Хората бяха върнати по домовете им, след като Чане се самоуби преди седмица.

Жители на Костенец дочули, че траурната церемония за Стоян Зайков щяла да мине в тесен семеен кръг, пише столичен ежедневник. Очаквало се на погребението да присъстват само родителите и братът на Чане и още неколцина роднини. Според клюката в Костенец опечалените близки на двойния убиец предпочитали всичко да мине тихомълком, за да не се създава излишно напрежение около изпращането в последния земен път на Чане.

Трупът на Стоян Зайков все още е в моргата. Прокуратурата не го е освободила и предала на близките. От държавното обвинение уточниха, че това се налага заради необходимостта от експертни заключения, които трябва да се изготвят във връзка с разследването на случая. На този етап никой не се ангажира с прогноза колко време ще отнемат те. Едва след приключването на изследванията и анализите тялото на Чане ще бъде освободено и предадено на роднините. Засега те не са търсили за помощ или съдействие около предстоящата траурна церемония кмета на града Радостин Радев.

В много начална фаза все още е разследването на кървавата семейна история, която завърши с три трупа, а след нея детето на двойния убиец Чане и жертвата му Милена остана кръгло сираче. Според източници от Костенец за тийнейджъра в момента се грижи една от сестрите на застреляната жена. Два месеца е първоначалният срок, в който криминалистите би трябвало да приключат работата си по изясняване на всички обстоятелства за кръвопролитието.

Събраните до момента данни сочат, че Стоян Зайков е застрелял 38-годишната си жена Милена Шишкова през нощта на 10 май. Чане първо нападнал жертвата си в дома й, пребил я зверски, завързал я и я извлякъл навън, където я убил. Предположенията са, че е ликвидирал майката на детето си, защото тя настояла да се разделят. Преди да отиде да разчиства сметките си с доскорошната си партньорка в живота, той завел сина им при своя баща.

След убийството Чане се покри, като остави още един труп след себе си - този на 42-годишния си братовчед Валентин Петров. Издирваният Зайков се крил на тавана на роднината си, когото очистил, за да не го издаде, гласи версията на ченгетата. Дни преди да бъде открит застрелян, Валентин разказа пред медиите, че с Чане са скарани от години, защото той няколко пъти обирал дома му.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО) Топ конституционалистът доц. Борислав Цеков с важни подробности пред ПИК TV: Радев не може да откаже назначаване на министри! Ако никой не иска да бъде служебен премиер, трябва да ни управлява правителството в оставка (ВИДЕО)
ново
Днес: 24
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК