Товарен кораб потъна в Егейско море

Африка

Товарен кораб потъна в Егейско море

8182
на 29.08.2021
Товарен кораб потъна в Егейско море
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Товарен кораб, плаващ под флага на Того, потъна в събота след като се блъсна в гръцки островчета в Егейско море, но всички 16 членове на екипажа бяха спасени, съобщи гръцката брегова охрана, предава Ройтерс.

препоръчано

Товарният кораб Sea Bird, който плавал от Украйна за Тунис, изпратил сигнал за помощ след като се натъкнал на скалисти островчета в югозападната част на Егейско море, съобщи бреговата охрана.

Намиращи се наблизо кораби спасили 16-те сирийски членове на екипажа, заяви служител на бреговата охрана.

Засега не е ясно каква е причината за инцидента. Три кораба за борба със замърсяването са тръгнали към мястото на инцидента, за да проверят дали от товарния кораб няма теч, добави бреговата охрана.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО) УНИКАЛНО ШОУ В ПИК! Колтуклиева направи на салата Бареков насред центъра на София: Как не те е срам! Целуваше задниците на... (ВИДЕО)
ново
Днес: 9
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК