ТОВА ЛИ Е СЦЕНАРИЯТ? Вежди Рашидов извади ПАРЕЩА версия как ще се сглоби новото правителство 

Акценти

ТОВА ЛИ Е СЦЕНАРИЯТ? Вежди Рашидов извади ПАРЕЩА версия как ще се сглоби новото правителство 

376942
на 20.06.2024
ТОВА ЛИ Е СЦЕНАРИЯТ? Вежди Рашидов извади ПАРЕЩА версия как ще се сглоби новото правителство 
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Вежди Рашидов извади своя версия за това как ще бъде направено правителство, въпреки клетвите на първите три политически сили.

препоръчано

"Много е просто. Ще играят спектакъл. Ще дойде до Слави, ще му дадат мандата. Зависи и президентът как ще играе. И с третия мандат, и в името на народа, ще се сглобят с подкрепата на ГЕРБ и ДПС... Защото Слави е проект на Доган", заяви Рашидов в ефира на бТВ тази сутрин.

Водещите го притиснаха да обясни как така "Слави е проект на Доган", на което той отговори, че лидерът на ИТН е ходил при почетния председател на ДПС да се учи на политика.

свързани новини

"Аз съм на 70 години, толкова много неща знам... Няма лошо да си общуват политици, защо да не се учат от Доган на политика? Така може да стане болшинство. Ако сега ГЕРБ направи коалиция с ДПС, трябва да даде много отговори на електората си. С ИТН да се надяваме да има правителство. Хората се учат от някъде на политика. Нормално. От шоумен Слави стана политик. Нормално е да се е учил на политика", каза още Вежди Рашидов.

Той коментира и кандидатурата на Рая Назарян за председател на парламента, която обаче не събра нужното мнозинство вчера.

"Назарян е симпатично момиче, но въртенето ѝ в една центрофуга не е добре за кариерата ѝ. Мелачката е смля. Жал ми е за момичето, защото трябва да има перспектива – влязла е в политиката, за да прави кариера", каза бившият председател на Народното събрание.

Той обясни, че по негово време е имал респекта и уважението на хората, а парламентът е работил спокойно и са се приели много закони.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Близнаците да са по-самокритични, Скорпионите - по умерени
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 17
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК