ТОВА СИ Е ТОП ОФЕРТА: Ето как Киро Шиндлера да замени торбите с кеш с легални приходи

Акценти

ТОВА СИ Е ТОП ОФЕРТА: Ето как Киро Шиндлера да замени торбите с кеш с легални приходи

126453
на 29.08.2024
ТОВА СИ Е ТОП ОФЕРТА: Ето как Киро Шиндлера да замени торбите с кеш с легални приходи
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Подсказаха на скъпоплатените пиари на "Продължаваме промяната" какви трикове да приложат, та лидерите им по легален начин да заменят "торбите с кеша" със законни приходи.

препоръчано

Достатъчни са им един казан и един тир с царевица. 

"Найо, събуждай Шиндлера (Кирил Петков - б.р.), да взима казана с варена царевица и да тръгва по плажа да продава", отправи култова оферта към ПеПе-тата докторът по конституционно право Борислав Цеков. 

От няколко дни Петков обикаля морските плажове и неокосените ливади с джендъретка, но офертата на Цеков си струва - Киро може да съчетае приятното с полезното за партийния бюджет.

"Да има някакъв официален приход за партията, че с този "кеш в торби", с който сте свикнали, рано или късно ще станат куролации и накрая като свърши толеранцията, алангрото е в кърпа вързано, а какво му викала Урсула, пък той какво й викал, че му викал Байдън, няма да помогне", добави Цеков.

Припомняме, че за "неофициален кеш", "кеш в торби", "президентът с кеша", незаконно финансиране на избори и овладяване на парични потоци се говореше в разпространени през май записи, които включително бяха публикуваните и във Фейсбук страницата на ППДБ, с което дефакто ги легализираха.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за първия от серията почивни дни: Пари за Овните, Лъвовете да не са излишно щедри
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК