ТОЗИ ДИВ СЕВЕРОЗАПАД: Пияни купонджии нападнаха полицаи и потрошиха патрулка, побеснял шофьор на БВМ плаши колега с нож

Крими

ТОЗИ ДИВ СЕВЕРОЗАПАД: Пияни купонджии нападнаха полицаи и потрошиха патрулка, побеснял шофьор на БВМ плаши колега с нож

8010
на 22.06.2021
ТОЗИ ДИВ СЕВЕРОЗАПАД: Пияни купонджии нападнаха полицаи и потрошиха патрулка, побеснял шофьор на БВМ плаши колега с нож
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъж е потрошил полицейски автомобил във Вълчедръм. Случката се разиграла около 2 часа след полунощ в събота срещу неделя.

препоръчано

Тогава бил получен сигнал за нарушаване нощна тишина в дом, в който били 36-годишният обитател на дома и него 40-годишен гост от Лом.

На обитателя на жилището било дадено устно разпореждане да спазва Наредбата на Община Вълчедръм и Закона за шума, при което той ударил полицейския автомобил "Шкода Рапид" и нанесъл материални щети по тавана. 

При устното разпореждане, 40-годишният гост възпрепятствал извършването на полицейската проверка. Двамата нарушители са задържани за 24 часа в полицейския арест на районното управление в Лом.

Екшън като на кино пък се е разиграл в центъра на Враца посред бял ден в неделя.

В 10:20 часа сутринта в полицията било получено съобщение за възникнал скандал между двама шофьори на площад “Св.Софроний Врачански“, известен като "Благоев". Към мястото веднага бил изпратен полицейски екип. Униформените установили, че двамата водачи започнали да спорят заради неправилно предприета маневра.

Страстите обаче бързо се разгорещили и шофьорът на лек автомобил БМВ заплашил колегата си с нож, който бил намерен в колата му. Двамата са били разпитани и са съставени предупредителни протоколи, 

И по двата случая са образувани досъдебни производства, съобщават от МВР.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за третия ден на октомври: Близнаците да избягват авантюри, Раците са в размисъл за брак, Девите да не си го и помислят, но да се отдадат на секс
ПИК TV x
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Приклещиха Иван Костов с въпрос за Христо Иванов и Ахмед Доган! Киро и Лена заедно на събитието на Командира, пляскат му екзалтирано (ВИДЕО/СНИМКИ) ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Приклещиха Иван Костов с въпрос за Христо Иванов и Ахмед Доган! Киро и Лена заедно на събитието на Командира, пляскат му екзалтирано (ВИДЕО/СНИМКИ)
ново
Днес: 29
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК