Ток от бойлер уби млад мъж и жена в монтанско село

Инциденти

Ток от бойлер уби млад мъж и жена в монтанско село

12398
на 01.08.2022
Ток от бойлер уби млад мъж и жена в монтанско село
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Мъж и жена на по 28 години са загинали при токов удар от бойлер, причинен от неправомерно присъединяване към електрическата мрежа в монтанското село Расово, съобщиха от МВР.

препоръчано

Двамата живеели на семейни начала в къща под наем в Расово, но поради неплащане на сметките за тока наскоро електричеството в имота било прекъснато.

Те се закачили незаконно към електрическата мрежа, при което били променени фазата и нулата на електрическата веригата, което от своя страна е довело до протичане на електричество по корпуса на бойлера и душ батерията.

Сигнала за инцидента бил подаден към 12:50 часа в неделя, а пристигналите на място полицаи и медици само констатирали смъртта на мъжа и жената. Телата са открити в банята.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 12
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК