Толерантност?! 69 000 престъпления са извършени от мигранти за 3 месеца в Германия

Европа

Толерантност?! 69 000 престъпления са извършени от мигранти за 3 месеца в Германия

8137
на 08.06.2016
Толерантност?! 69 000 престъпления са извършени от мигранти за 3 месеца в Германия
Автор:   ПИК

Само през първите три месеци на тази година мигрантите в Германия са извършили или са се опитали да извършат около 69 000 престъпления. Това се казва в доклад на Федералната криминална полиция /ФКА/.

препоръчано

Според Ройтерс тези данни може да увеличат безпокойството сред антимигрантските среди срещу либералната политика по отношение на мигрантите от страна на канцлерката Ангела Меркел.

През изминалата година в Германия пристигна рекорден брой мигранти - над един милион. В страната има все повече страхове, че властите няма да успеят да интегрират напълно чужденците в германското общество и да гарантират сигурността на гражданите. Сред извършилите на престъпленията се посочват лица от Северна Африка, Грузия и Сърбия.

"Абсолютният брой извършени престъпления от сирийци, афганистанци и иракчани - трите най-многобройни групи бежанци в Германия - е висок", пише още в доклада. Германската федерална полиция уточнява, че "по-голямата част от мигрантите не е извършила никакво престъпление."

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Телците са във властта на емоцията, Стрелците и Водолеите да не започват нищо ново САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Телците са във властта на емоцията, Стрелците и Водолеите да не започват нищо ново
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Събрали се старото БСП срещу мен - Таня, Мая и Корнелия. Целият летен преврат, започнал на Росенец, беше координиран от ДБ с ДПС (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: Събрали се старото БСП срещу мен - Таня, Мая и Корнелия. Целият летен преврат, започнал на Росенец, беше координиран от ДБ с ДПС (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това