Вход
София
Времето в София 10 o C

Тома Белев няма да се извини за антисемитизма си, защото Бойко Борисов 10 години стои плътно зад гърба му

Тома Белев няма да се извини за антисемитизма си, защото Бойко Борисов 10 години стои плътно зад гърба му

на 19.10.2019
90166
43
Тома Белев няма да се извини за антисемитизма си, защото Бойко Борисов 10 години стои плътно зад гърба му
19.10.2019
43
90166

Фейсбук е същисан не толкова от думите на Тома Белев, колкото от упорития му отказ да се извини за антисемитизма си.

Без значение дали кандидатът на Демократична България е искал или не да обиди евреите, шеги с тази общност и съдбата им по време на Втората световна война са абсолютно забранени за всеки политик.

Но Белев не се извинява. И докато всички нормални хора в социалната мрежа недоумяват защо, ние знаем отговорът.

И той е прост.

Самочувствието на Белев е най-малкото като на министър.

Защото Бойко Борисов стои зад гърба му вече 10 години.

Няма желание или нужда на Белев, която Борисов да не е удовлетворил.

Загуби си държавната работа в парк Витоша?

Държавата му помогне да окупира „Асоциация на парковете в България“. Че дори и разчисти организацията от неудобни паркове.

Не му стигат парите?

Веднага му отпуснат 10 милиона лева да мъти лешояди и 3 милиона лева да учи главоча да плува в река Русенски лом.

ПЪРВО В ПИК: Александър Сиди попиля Тома Белев, пита ДеБъ солидарни ли са с този фашист

ПЪРВО В ПИК: Александър Сиди попиля Тома Белев, пита ДеБъ солидарни ли са с този фашист

Белев (Тома, не Александър, въпреки, че се държи като...

на 19.10.2019

Доскучее му в неправителствения сектор?

Министерски съвет лично му отпусне грант за граждански активности, за да финансира предизборната си кампания.

Енергийна компания не му плати за екологична оценка на вятърен проект?

Министерски съвет намира понто-сарматски степи и съсипва стотици хиляди декари на невинни български граждани покрай морето.

Получи лобистка поръчка от чужбина да спре развитие на планинския туризъм у нас?

Министерски съвет козирува чинно и спира всеки опит някъде в българска планина да се случи каквото и да било позитивно за България.

Рудодобивна компания не му плати за ОВОС?

Министерски съвет се съобразява с незаконен местен референдум и блокира концесията.

Строителна компания не му плати за консултация?

Премиерът нарежда на местен кмет да отмени самоволно и незаконно строителните разрешения.

Не се чудете защо този човек е толкова нагъл и безпардонен.

Цяло десетилетие той има пълната и безропотна подкрепа на премиера Борисов.

И въпросът не е защо Тома Белев от самозабравяне вече си позволява антисемитски и фашистки изказвания.

А защо Бойко Борисов продължава да подкрепя този човек?

Сподели:
свързани новини
ОСТРА РЕАКЦИЯ! Тома Биков изригна: Белев може да не е антисемит, но е глупав ОСТРА РЕАКЦИЯ! Тома Биков изригна: Белев може да не е антисемит, но е глупав
Депутатът от ГЕРБ Тома Биков изригна по повод изцепките...
на 19.10.2019
Напиши коментар »
(43)
1
БЪЛГАРИ ! Предстоят Поредните от 1944г. НЕЗАКОННИ Комунистически Избори, Организирани от НЕЗАКОННА Комунистическа Власт с Участието на НЕЗАКОННИ Партии ! БЪЛГАРИ ВЪОРАЖАВАЙТЕ СЕ ! Не ви е Необходимо Законно Оръжие Защото Властта е НЕЗАКОННА от 1944 Година ! Не ви Трябва Разрешително за Оръжие Издадено от УБИЙЦИ от МВР и ТЕРОРИСТИ от ДАНС (ДС) ! Първо се Атакуват Партийни Централи-Бардаци и Милиционерски Участъци-К-урварници, Там е ЗЛОТО ! Всички Партии в Задунайската КОЧИНА са Продукт на Майката К-УРВА-БКП и Бащата П-ЕДЕРАСТ-ДС, Така че Която и да Атакувате Няма да Сгрешите. КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
2
ГЕРБ Издига за Кмет на Пазарджик К-ОПЕЛЕТО Иван Панайотов с 37 Години Стаж в Системата на МВР ! Казах ли че в Пазарджик ХОРА Няма Само К-ОПЕЛЕТА от МВР и К-УРВИ от ДАНС (ДС) ! Пазарджик Всеки Втори е К-ОПЕЛЕ от МВР или К-УРВА от ДАНС (ДС) ! Ако не е К-ОПЕЛЕ от МВР или К-УРВА от ДАНС (ДС), то е Роднина на К-ОПЕЛЕ от МВР Или К- УРВА от ДАНС (ДС) ! Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР ! По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА Това е Само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш,ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш ! МЪРША,ИЗМЕТ,УТАЙКА,БОКЛУК, ГАД,СУРОГАТ,ДЕГЕНЕРАТ,ПОДЧОВЕК С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР,С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
4
Кмета на Варна също се е държал лошо в Хайфа.Има черен печат за антисемит
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
....МНОГО МИ Е КЕФ, !
8
Потник пияндето и Боко мутрата комуниста педофила крадеца фалшификатора дезертьора !!!!!!
9
едни и същи червени скъсани мишки заработват серейки ппозитански фъшкии в сайта! за жълти стотиинки такива са мурзилките с кухите кратуни ,глад на филийки студ в кутийки! Пфуууу долнопробна отпадъчна никому ненужна измет да изпукате дано в адски мъки !
10
ne se mesia na tova koi kakvo govori , no znaia 4e borisov ne moje da pri4ini lo6o na nikogo i za ni6to . takuv 4ovek e. poznavam haraktera i du6evnostta na 4oveka borisov , ne govoria za malodu6ie a za vid dobrota i istinska 4ove4nost . govoria za borisov na snimkata gore. a tova koi kak postupva - vseki da si nosi grehovete .
12
Ангелчето Борисов никой неможел да нарани освен Чакъра дето го взриви с гранатомети и унищожи чужда куша и в последствие България беше осъдена но тивкоча мина метър че чак и премиер стана в държавата на питеците
13
в стремежа си да сте обективни , станахте и...диоти !
14
A вие защо стоите зад Борисов и го защитавате ...!? Така че не нас тия. ...
15
ГАЗОВИ КАМЕРИ ЗА ВАС
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Подлоги на най крадливия боклук в държавата.
19
пръкнал се от комунистически гyз, изпрaскaн с ДС чekия, тъпo koмyнистичесko koпeлe, изтървано от Карлукoвo, лижe го на БиБи и си му пoдaвa дyпeтo. Тоя нeнopмалнки още ли не са си го прибрали в лyдницaта?
20
Този да бъде арестуван и съден за антисемитизъм.
21
Троле 50 поста трябва да направиш,за да се отчетеш на Позитано!За смачкани рубли и пробити лири,продаваш си Родината!Не може да рекламираш БСП,която е българоненавистна и желае да ни направи 16 република на РФ!Не случайно Радев за 20 години началник ВВС една пушка не е закупил за авиациата,но добре се е корумпирал от кугари,пантери,спартани които са приземени и само за транспортиране на Радев и приятели стават!Грипените пак така искаше да купи,без въоръжение,но с едни 5 млн. в джоба!Измекяри червенодупести!
22
Някаква ревност съзирам тук, значи на ТБ дават, а на НН не дават. А вторият толкова се старае, че на шпакла се обърна. Несправедливо е това, несправедливо.
23
Колко спонсори на БСП с милиони кеш удари Бойко!Има и едни милиарди на Цв.В.които му ги вземат по малко и на части!Бойко нама да си ходи,защото победи БСП окончателно!За пореден път уж победители,ама Бойко изкунди Нинова и Радев!След импийчмънта на Радев ще има следващите парламентарни избори!Не може да се дава власт на крадеца Радев за служебно правителство,защото за 3 месеца ще разпродаде България,предния път се надяваше Нинова да спечели и крадна малко,сега няма такива заблуди и ще краде яко!Пинокио и компания са също на хранилката на Цв.Василив,за Кулезич,Сашко Диков и още много маргинали,това е известно от години,дори Йончева стабилно захлеби от Цв.Василев,определено Нинова и Радев не са останали с празни джобове,целто бе да се амнистират престъпните спонсори и крадеца на КТБ също!Мръсните пари,най-дебела и мазна следа оставят,за това писукате срещу Гешев!
24
БКП принуди началниците по заводите и обикновенни работници и шлосери и началник работилници да станат членове на БКП И всички началници на пожарни и личния състав да станат членове на БКП инак ги пращаха на каменоломната и чукаха чакъл до припадък или отиваха в тухларните при народа ...а такива като ГАЛЕВА станаха членове по собствена воля и то вече при свършен комунизъм и недоносче през 1989 година ..ГАЛЕВА СТАВА ЧЛЕН ПО ЛИЧНИ “ УБЕЖДЕНИЯ “ ...!Георги Пирински лично и връчи книжката в Кюстендиль ...ами ..даааааааа....хахахаах...!
25
На АTILA ще му л-апаш к-авала пръкнал се от н-асрания а-нус на майкати смрадлив червен соросоиден п-едеераст ,харесва ти бялата каша дето плюеш от к-ура на м-иризлливата ти жена мръсна приматска твар!1
26
Откритите в печатницата в Костинброд бюлетини са 480 хил., което значително надвишава нормалната макулатура (надпечат) от 2%.
27
Моля от името на редакцията да се извиним за нивото на платените ни тролове особено Грую Atila и ПАТРИОТА просто ги намираме по канализацията други не се вързвам. Както бог Тиква намира министрите си по магистралите, ние така по канавките. Мърши ама тва е матряла. ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ иначе за шефа пари нема
28
koйтo освен това e oтkaченo мaлoyмнo koпeлe-koмунe, aгeнт на ДС и чeнгe-пpoвоkaтор, с рaзпpaн и нaсpaн пъpдуxaлниk, дoлeн сopoсоидeн чиkиджия, пoдлoга на Тиkвoчa и жeнaтa на всички дeпeсaри, бих те пратил да си eбeш майкатa, обаче понеже си пaсивeн гeй - бегай да ти го слoжи баща ти... и си измий гъзa, че вътре много материал, дето всички са те oнoждaли се е събрал и смъpдиш даже през интернета...
29
от редакцията, мръсен длнопробен плъх да отиваш да ЕПМ г-нуснярско червеено -жълто изпражнение да си цапаш ментеливия фейк КРАВАТЪ с вибратора на изродската ти о-срана майка!
30
Ей п-едал бсп-едарастки да пукнеш върху кожения вибратор на жена ти дано г-нуслив слузеест червен м-индил ,умри долнопробно ненужно псе и майкти да ти с.ере на гроба!
31
Ей, джендърското ви сайтче много ревнува, бе. От такива като вас шефа не може да се ожени.
32
мълчи ма, тpътko-нaсpaна, не та ща, не си падaм пo дoлни тpaвeстити като теб, хoди да ги лaпaш рeзaни, както най ги обичаш, че по-лесно oблизвaш крема... и мини през Позитано 20, сoрoсoиден, гeйрбepaстки и най-вече кoмунистичeски трол, да си забереш заработения надник, за да си вземеш нов aналeн вибpaтоp, че вече потроши стотици с пaлaвoто си и цъфнало като розичката на БСП дyпe. .
33
Кога Бойко Борисов ще се извини на евреите от Хайфа,за пиянското поведение на кмета от ГЕРБ на Варна-Портних.Нали само при съмнение щеше да ги гони?
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
гербераско недоразумение
36
Pоден е в с. Xepaково, общ. Бoжypищe. Трето кoляно кoмyниcт след двамата му дядoвци и бaщa мy. Действителeн члeн на БKП/БCП до м. юни 2001 г. Единият мy дядo е yбит на мeгдaнa в с. Xepaкoво от фpoнтовaк, който е узнал, че е зaдявал съпpyгатa мy. Същият този дядo е откраднал кoн. Внyкът твърди, че дядo му е yбит от кoмуниститe и за това е служил в HШЗO, това му е помогнало да стане члeн на БKП още на 18 години, да бъде приет в милиционерската школa, да стане кандидат на науките свързани с мapкyчитe и кoфпoмпитe. Yбитият от комyниститe е помогнал на внyкa си да стане и дoцент в същото училище. Но преди това дядoтo е помогнал първо на синa си ( бaщaтa на внyкa), който от обикновен милициoнep в Xepaково става oфицер в с. Бaнкя, члeн на БKП и ceкретap на ППO в същото управление на MBP. През 1990 г. внyкът напуска пожapнатa за да остане члeн на БKП. От 1990 до 2001 година внyкът на yбития от комунистите е бил член на СИК, на най ниско ниво поради това , че страда липса на мисловна дейност по рождение. Той е бил ползван за обща работа, да тараши пазарджиите по "Илиенци", да пренася" бело", да краде коли, да пази паркинга пред хотел "Славия" и др. Поръчани са му няколко убийства, но той е извършил само едно - застрелял е Стефан Дecпотoв през 1994 година. Заплашил е с убийство брата на собственика на този сайт, но не го е застрелял. Усилено се е занимавал с контрабанда на цигари и горива. Бил е добър в наркотрафика. В центъра на София са взривили приятелката му Цветелина вместо него. В периода 2001 - 2005 г. е бил гл. секретар на МВР. В този период са избити 193 знакови негови съратници от подземния свят. И нито едно от тези убийства не е разкрито. Вие знаете биографията му след 2006 г. - кражби, насилвания на бизнесмени, съсипване на КТБ и ограбване на активите на банката заедно с един който познавате като Втората свиня. Той владее само неправилен български език на хераковски диалект. По лично негови публични твърдения той е пpocтак, прочел само една книга в живота си и може да изпее куплет от песента „Tpимата тaнкисти” по едноименния филм.
37
Главата на зелената мафия у нас Белев не следва да е повече кандидат за публични постове, и дано вече се вземат мерки.
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
отговор на коментар
Лъжеш, човекът си показа снимка на паспорта, няма такъв печат! Комунистическа черна пропаганда.
40
И ПРАВИ ДОБРЕ ВЯТЪР С УСТАТА СИ.
41
Да се извиниш е по някакъв начин достойно, а думата "достойнство" а напълно непонятна на г-н Белев. Така че извинение не очаквайте. Този господин освен всичко друго е и доста арогантен и няма да признае, че е сгрешил.
42
Белев е класически измамник
43
Недопустимо е циничното изказване на Тома Белев, а повече от абсурдно е това че той не иска да се извини дори.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 17081
архив

Когато Чак Норис влезе във водата, водата излиза.

няма нови новини
Днес: 184
hot
най-четени новини в момента
сега
3098
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Корнелия Нинова проговори след тежкия пленум на БСП - червената лидерка бяга от въпросите на Ива Николова (ОБНОВЕНА)
x
СЕНЗАЦИОННО: Космически телескоп засече Планетата Х
x