Томислав Дончев: Напълно естествено е Борисов да е кандидатът ни за премиер

Акценти

Томислав Дончев: Напълно естествено е Борисов да е кандидатът ни за премиер

94211
на 11.06.2021
Томислав Дончев: Напълно естествено е Борисов да е кандидатът ни за премиер
Автор:   ПИК

Да, възможно е. Разбира се напълно възможно е и да е титулярът на партията. Това е напълно естествено. Така Томислав Дончев от ГЕРБ коментира дали Даниел Митов отново ще е кандидатът на партията за премиер, ако спечелят изборите на 11 юли.

препоръчано

"Ние имаме за всяка позиция повече от един кандидат. Това говори за дълга резервна скамейка и експертиза в партията", подчерта дебело Дончев.

"Целта на участие в изборите, е целите, принципите и програмата, доколкото я имаш, да се реализират", изтъкна той.

"В годините назад неведнъж са ни зачерквали. Спомням си един издържан текст от 2013 г. как ГЕРБ ще стане трупен донор на десните партии", пропомни Томислав Дончев за предишни прогнози за края на ГЕРБ.

"Нито Божков, нито Пеевски, са се появили по време на наше управление. Звездата и на единия, и на другия, е изгряла много преди нас да ни има на политическия небосклон", отсече той.

“Много ми е мило, интересно и любопитно, да ми говори някой за партиите на статуквото, когато е бил преди години депутат, когато аз бях студент и юноша бледен", коментира Томислав Дончев и изявата преди него в ефира на Нова телевизия на дясната ръка на Слави Трифонов - Виктория Василева.

Сподели:
Бомба x
ТОП 5: Жената търси тези качества в идеалния бъдещ съпруг ТОП 5: Жената търси тези качества в идеалния бъдещ съпруг
ПИК TV x
Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА) Доган и Божков - забранените теми за Слави Трифонов (ФАКСИМИЛЕТА)
ново
Днес: 194
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това