Томислав Дончев ще презентира въздействието на инвестициите, реализирани с европари

Животът днес

Томислав Дончев ще презентира въздействието на инвестициите, реализирани с европари

2017
на 17.11.2015
Томислав Дончев ще презентира въздействието на инвестициите, реализирани с европари
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Вицепремиерът Томислав Дончев ще представи данни от макроикономическия модел за оценка на въздействието на инвестициите, реализирани със средства от ЕС през 2007-2013 г. Това съобщиха от пресцентъра на Министерски съвет. Конференцията ще се състои от 9,30 ч. в залата на Висше училище по застраховане и финанси.

препоръчано

Заместник министър-председателят по европейските фондове и икономическата политика Томислав Дончев ще представи данни от макроикономическия модел за оценка на въздействието на инвестициите, реализирани със средства от ЕС през изминалия програмен период.

Представянето ще се осъществи в рамките на конференцията „Първите седем години в ЕС – оценка на инвестициите в дългосрочен растеж и нетните ефекти от тях в секторен и регионален план”, организирана от Института за стратегии и анализи и Висшето училище за застраховане и финанси.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Стрелците влизат в конфликт с шефа, Везните - в отлично настроение в офиса
ПИК TV x
СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до... СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ! 20 барети охранявали денонощно бившия шеф на МВР Иван Демерджиев. Съпровождали го дори до...
ново
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК