Томислав Николич: Сърбия никога няма да признае Косово

Балкани

Томислав Николич: Сърбия никога няма да признае Косово

4604
на 26.12.2012
Томислав Николич: Сърбия никога няма да признае Косово
Автор:   Явор Белчев
В интервю за сръбска медия Томислав Николич посочи, че крайният текст на платформата за Косово трябва да бъде одобрен до 10 януари и подчерта, че няма да има „Република Сръбска” в Косово, предаде KS Reporter. „Разликата между Република Сръбска и сръбската общност в Косово е, че първата е част от международно призната държава, докато втората фактически ще е част от автономия, тъй като Сърбия никога няма да признае Косово”, коментира Николич. Той допълни, че целта на платформата е създаването на няколко сръбски обединения в Косово на национална, а не на териториална основа.
препоръчано
Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Телците да не пътуват, Лъвовете да не влизат в конфликти, проблеми за консервативния Скорпион
ПИК TV x
Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО) Виктор Димчев с убийствен сценарий пред ПИК TV: Тримата големи трябва да се разберат или приключва парламентарната република. Реална е заплахата от... (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК