Том Харди поискал 80 бона за един снимачен ден, за да изиграе Левски

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Том Харди поискал 80 бона за един снимачен ден, за да изиграе Левски

8873
на 15.12.2020
Том Харди поискал 80 бона за един снимачен ден, за да изиграе Левски
Автор:   ПИК

Британският актьор Том Харди, който е спряган за новия Джеймс Бонд, е поискал 80 хиляди лева за един снимачен ден за участие в български филм.

препоръчано

Това обяви режисьорът Максим Генчев, който пусна обява, че търси негов двойник за ролята на Георги Бенковски за филма си "Ботев", тъй като го прави изцяло с дарения и не може да си позволи такъв разход за оригинала.

"Том Харди просто умее да играе първия план, така че да вади втори план и нюанси. Бях го харесал за Левски навремето, дори имах компромисна оферта от агента му - 38 000 паунда (над 80 000 лева) на снимачен ден, но това беше целият бюджетец на филма, а и Том се отърва от женитба с някоя БГ певица".

Това разкрива режисьорът, визирайки, че след като снима Веселин Палчков в ролята, той се залюби с певицата Мариана Попова.

Том Харди е известен с ролите си в "Лудият Макс", Черният рицар", "Мръсни пари", "Рокенрола". Феновете предложиха на Генчев негови БГ алтернативи. За Александър Сано обаче той заяви, че е прекалено известен и има натрупани щампи. За Филип Буков (доктор Хаджихристев от "Откраднат живот") заяви, че е прекалено млад, а за Тигран Торосян отвърна: "Бенковски е бил мъжкар", пише "Телеграф".

Сподели:
Бомба x
Четири начина да се чувствате по-енергични през деня Четири начина да се чувствате по-енергични през деня
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Радев с първа публична поява от месец насам - мълчи за изборите и парламента (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 56
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това