Вход
София
Времето в София 7 o C

Тони Стораро с разтърсваща изповед: Бог ме спаси от коронавируса, чу молитвите ми!

Тони Стораро с разтърсваща изповед: Бог ме спаси от коронавируса, чу молитвите ми!

на 17.09.2020
15206
0
Тони Стораро с разтърсваща изповед: Бог ме спаси от коронавируса, чу молитвите ми!
Автор: ПИК
17.09.2020
0
15206

Бог ме спаси от Ковид-19! Чу молитвите ми и ме избави от коварното заболяване”. Това разкри изпълнителят Тони Стораро. 

Хитовият музикант се оказа заразен с опасния вирус. Тони бе диагностициран с Ковид в началото на месеца. След почти две седмици в болницата в Шумен Стораро-старши вече е изписан. И продължава да се лекува в дома си. 

„Вече съм по-добре. Изписаха ме. Сега ще бъда под карантина 10-ина дни. Ще използвам това време, за да си върна силите“, разкри музикантът.

 Стораро има съмнения къде е пипнал Ковид. Човека-глас предполага, че се е заразил или докато пее на сватба, или на участие в Слънчев бряг.

 ,Не послушах близките си. Те ми казваха да не се прегръщам и целувам с всеки. Ама аз си знам моето. Бях на една сватба. На нея се прегръщах с всички. Лепяха ми пари по челото. Няколко дни преди да усетя, че нещо не съм добре, пях в Слънчев бряг. Докато бях на сцената, започнах да се потя обилно. Сигурно тениската ми тежеше един килограм. Бях вир вода. А климатикът зад мен духаше здравата. На следващата сутрин се почувствах зле. Премерих си температурата. Беше 37 и половина. Звъннах на лекаря си, който е в София. Каза ми да не се тревожа. Сигурно съм пипнал някой летен грип. Обясни ми какво да си купя от аптеката и да си почина ден-два", довери още Стораро.

 Въпреки лекарствата, които приема, състоянието на Тони не се подобрява в следващите дни. Чувства се уморен. Има лека кашлица, а температyрата му не спада. Решава да отиде да си снима белите дробове в родния си Шумен.

Тони Стораро благодари на лекарите, избавили го от COVID-19

Тони Стораро благодари на лекарите, избавили го от COVID-19

Тони Стораро отправи благодарности към всички лекари,...

на 13.09.2020

 „Не знам как ми дойде наум да го направя. Не казах на никого - нито на жена ми, нито на децата. Запалих колата и отидох. Докато се кача до рентгена, се задъхах. Едвам стигнах. Беше ми много зле. Премериха ми температурата. Апаратът показа 38 и половина. Лекарят, който ме снима, е един от най-възрастните, но и от най-добрите в Шумен. Когато видя състоянието на белите ми дробове, каза: „Мале, мале". Много се изплаших от думите му. Кръвното ми скочи рядко. Пулсът ми се ускори, стигна до 130 удара в минута. Лекарят ми сподели, че имам тежка пневмония и трябва да остана да се лекувам в болница. Лекуваха ме с четири антибиотика, толкова зле бях“, разказа Стораро-старши.

 Чрез столичен вестник Човека-глас направи апел към всички, които имат съмнения, че са болни от Ковид. „Хора, не подценявайте вируса. Много е опасен. Ако няколко дни имате температура, кашлица и се чувствате отпаднали, отидете да си направите тест и снимка на дробовете. В първите шест-седем дни Ковид е в трахеите. След това тръгва към белия дроб. Ако се хване в началото, се прекарва в пъти по-леко", споделя Стораро.

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 19078
архив

Мъжки кит, плувайки около женския, казал укорително: - Колко страни, стотици екологични организации, видни политически лидери, милиони хора - всички те се стремят нашият вид да оцеле, а ти ми казваш, че те боли главата

x
ПИК TV ПРЕДСТАВЯ: Мегапроектът на българското правителство - ще караме ли по "Хемус" до Варна 50 години след старта на строителството (ЕКСКЛУЗИВЕН ФИЛМ)
x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Близнаците са повлияни от емоцията, лъжи за лесни успехи подвеждат Козирозите
x