Тони Фарма - експерт или жълт кукундрел

КОМЕНТАРИ

Тони Фарма - експерт или жълт кукундрел

119038
на 04.12.2020
Тони Фарма - експерт или жълт кукундрел
Автор:   Данка Радева

Антония Първанова е лекарка, колкото Ченалова е съдийка, Бабикян - публицист, а Лупи - икономист.
Банда ментета.

препоръчано

Всъщност публична личност "Антония Първанова" не ми е известна. Познавам Тони Фарма - жълтия смръцафръцан кукундрел от свитата на царчока.

Навремето я дадоха на парламентарната комисия по корупция за подозрения, че обслужва безобразно фармацевтични компании в битността си на народен представител. Прашните вестникарски страници помнят. Тогава глумата я кръсти с нарицателното "Фарма". 

После изкрънка Дедо да я прати евродепутатка и блесна с доноси срещу България в Брюксел. Поиска в европейския парламент, например, да отнемат завинаги лиценза на летище София. Спретна кампания по провалянето на кандидатурата на Румяна Желева за комисар. И против Кристалина Георгиева похаби цяла мастилница за компромати. А по едно време търчеше по медиите да адвокатства на Цветан Василев. Вероятно безплатно. 

Ама кой ти помни.

Ей я сега царедворката Тони Фарма изпрана, компетентна, загрижена, опозиционна, през ден в БТВ. Не е ясно специалистка по какво е (май се води педиатър или училищен лекар), но плюе наред - мерките, ваксините, докторите, първата линия, диктатурата. Хекимянчетата-геронтофили я гледат с влажно-безкритични погледи и поддакват.

Това ли е експертът, който трябва да поучава народеца точно сега, бре? Малко ни е Мангъров явно.

Борисов, вика, е предозиран с кортикостероиди. Видът му е не знам си какъв. Пример, че лекарственият протокол е сбъркан.

Колко трябва да си долна, за да коментираш пациент по телевизията и да раздаваш експертизи без да си наясно с конкретния казус. С клиничната картина. Просто по "физиономия". Или да омаловажаваш труда на колегите си, които са го лекували...

Въобще - да вкарваш политика в медицината.

Коя си ти, с какво право обладаваш абсолютната истина, гавриш се с усилията и предписанията на професори, доценти, учени? Махни ботокса и лустрото, да видим какво е отдолу. Мътната пяна на времето пак те изплю на повърхността да отровителстваш.

С неоценимата подкрепа на идиотите от телевизиите - идейните инкубатори на ковида.

Сподели:
Бомба x
МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве МНОГО ГОЛЯМ ПРАЗНИК: Антоновден е - 16 имена черпят, прави се и този специален ритуал за здраве
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО) САМО В ПИК TV: Бившият мъж на Маги Сидерова сви семейно гнездо с вдовицата на Митко Лудия (ВИДЕО)
ново
Днес: 34
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това