Тончо Токмакчиев и Иван Бърнев снимат филм в Америка

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Тончо Токмакчиев и Иван Бърнев снимат филм в Америка

4276
на 14.10.2021
Тончо Токмакчиев и Иван Бърнев снимат филм в Америка
Автор:   ПИК

Първи кадри от снимачната площадка на "Аромат на липа" сподели Тончо Токмакчиев. Актьорът замина преди дни за CAЩ, където участва в реализацията на първата българска продукция, заснета изцяло зад океана.

препоръчано

Тончо е там заедно с колегата си Иван Бърнев. Снимките ще продължат 18 дни, а Тончо и Иван не спират да се наслаждават на престоя cи в Мемфис. Двамата обикалят заедно с екипа града на Елвис и посещават всевъзможни забележителности в малкото свободно време, което им остава.

Редица американски сайтове обявяват старта на заснемането на лентата, която е на режисьора Цветана "Сиси" Денкова. "Следващият игрален филм, заснет в Мемфис, ще привлече вниманието към една от по-пренебрегваните части от населението на града - българската общност", описва лентата журналистът Джон Бейфус. 

Денкова разказва, че филмът се фокусира върху "въпроса за американската мечта и пита дали тя все още е реална".

"Става дума за нашата българска общност, но и за нашата гледна точка за американския живот", споделя още Сиси, която емигрира заедно със семейството си през 1997 година. С бюджет от около половин милион долара, спонсориран отчасти от нова нестопанска организация в Лос Анджелис, която поддържа независимо кино, с "Аромат на липа" Денкова пренася българския талант в Америка, включително актьорите, които режисьорът нарича "някои от моите детски комедийни идоли".

Сподели:
Бомба x
Домашни средства срещу косопад Домашни средства срещу косопад
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов остро: Защо Радев ваксинира хората с флакони с изтекъл срок, а продаде читавите? От 2 години е безхаберен, а сега си прави пиар с коронавируса, за да влиза безплатно в телевизиите - незабавно да уволни Кацаров (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов остро: Защо Радев ваксинира хората с флакони с изтекъл срок, а продаде читавите? От 2 години е безхаберен, а сега си прави пиар с коронавируса, за да влиза безплатно в телевизиите - незабавно да уволни Кацаров (ВИДЕО)
ново
Днес: 77
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това