ТОПЛА ВРЪЗКА! Кирил Петков си призна, Джевдет Чакъров му е звънил за Джиджи. Има идея за министър-председател

Епицентър

ТОПЛА ВРЪЗКА! Кирил Петков си призна, Джевдет Чакъров му е звънил за Джиджи. Има идея за министър-председател

167323
преди 4 часа
ТОПЛА ВРЪЗКА! Кирил Петков си призна, Джевдет Чакъров му е звънил за Джиджи. Има идея за министър-председател
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Истината лъсна. Кирил Петков си призна, че Джевдет Чакъров от Догановия АПС му е звънил за Джиджи.

препоръчано

"Компромиси с корупцията не правим", това каза още като контрапункт съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков по Нова тв.

По отношението на други компромиси обаче той добави: "Ние сме готови да правим компромиси, които да позволят на България да върви напред."

По думите на Петков: "Ние слагаме на масата равноотдалечен премиер. Това, според мен, е възможен вариант за след тези избори".

"Има имена за такъв човек", добави Петков. Той обаче отказа да даде списък с конкретни личности.

"Аз никога не съм говорил с Ахмед Доган, но с негови депутати съм. Оттам ми се обадиха (за ареста на Джейхан Ибрямов - Джиджи)", каза още той. На въпрос на Лора Крумова кой му се е обадил - Петков отговори: Обади ми се Джевдет Чакъров.

"Не съм се отказал да спечелим тези избори. Втората партия няма да е "Възраждане", в това съм сигурен. Не мисля, че в България няма мнозинство, което иска страна да тръгне на Изток", добави още Петков.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за втората неделя на октомври: Пари за Близнаците, които са под сексуален риск, Лъвът си вреди заради ината, Девите да не пътуват
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов на предизборно турне в Разград: Гласувайте на хартия! Машините са в частен склад, не се знае кой пита. От 3 кризи сме ви вадили, но дано Господ пак е българин (ВИДЕО)
ново
Днес: 76
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК