Топлина руши опасни клетки

Докторе

Топлина руши опасни клетки

6573
на 27.10.2012
Топлина руши опасни клетки

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

препоръчано

Хипертермията е допълнителен метод за борба със злокачествените заболявания, който се прилага успоредно с химио- или лъчелечението. Представлява повишаване на температурата в раковото образувание чрез постепенно проникване на топлина в тялото, която се въвежда с помощта на специален апликатор. Хипертермията води до недостиг на кислород и хранителни вещества в злокачествените структури, което, от своя страна, нарушава важни обменни процеси, свързани с клетъчното делене. Така туморите стават по-чувствителни и податливи на лъчелечение и химиотерапия. Чрез този метод се повишава ефективността на другите видове въздействия, без да нарастват страничните им ефекти. Процедурите са изключително щадящи и повечето пациенти ги понасят добре.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 79
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК