Стават бързо и са икономични
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Тутманикът е сред любимите български закуски наред с баницата. Тестеното изделие се хапва с апетит от малки и големи, а неповторимият му аромат на прясно изпечена питка не оставя никого равнодушен.
Много домакини обаче се въздържат да го приготвят у дома, защото смятат, че е трудоемко и отнема много време. Подбрали сме лесни рецепти, които ще ви убедят, че съвсем не е така. Съставките пък са повече от икономични и ги има почти винаги във всеки дом – брашно, яйца, мляко и сирене. Запретнете ръкави още сега, включете фурната да загрява и след по-малко от час докато си изпиете кафето, вече ще имате топла закуска, с чието ухание седмицата ви ще започне вкусно и с добро настроение.
Вижте нашите предложения тук