Топ моделът Ирен Онтева разкри как поддържа безупречната си форма (СНИМКА)

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Топ моделът Ирен Онтева разкри как поддържа безупречната си форма (СНИМКА)

13831
на 04.12.2019
Топ моделът Ирен Онтева разкри как поддържа безупречната си форма (СНИМКА)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

На интензивни тренировки и балансирано хранене залага топ моделът Ирен Онтева в грижата за безупречната си топ форма. Красавицата плува и ходи на фитнес минимум 4 пъти в седмицата.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Известният модел казва, че не е привърженик на гладуването. Според нея, за да е здрава и привлекателна, една дама трябва да се храни по няколко пъти на ден, без да лишава организма си от ценни вещества и минерали. Пълноценната храна е условие за красива кожа и за цялостното сияйно излъчване на жената. “Спортът е задължителен не само за добрата физическа форма, а е и хапче вътрешен комфорт и щастие. Това, което тренировките дават като усещане, не може да се сравни с нищо друго. Физическата активност е нужна за духа и за тялото”, обобщава една от най-красивите българки.

Тя обаче не е враг и на различни методи за поддържане на добрия вид. “Разчитам на новите технологии за поддържане на добра визия, но тяхната роля е преди всичко подкрепяща. За да изглежда красива една жена трябва да се движи много и дава на тялото си достатъчни количества здравословна храна”, категорична е хубавицата, но изтъква, че за да поддържа дългите си до сливиците бедра не се подлага на липосукции.

Онтева е избрала да се шлайфа с машина, която работи с ултразвук, лазер и радиочестота, която елиминира ефективно натрупванията на мазнини, лимфния застой и отпуснатостта на кожата. Апаратът се бори успешно и с целулита.

„За моята работа, външния вид е от особено важен, затова трябва фигурата ми да е безупречна. Дълго време търсех подходящата подкрепяща процедура за мен, докато не открих технологията Traictive+. За да поддържам перфектния контур на краката си и кожата да е стегната и еластична, веднъж седмично, когато съм в България се подлагам на процедурата”, казва манекенката.

“Много хора прибързват и прибягват до крайни методи за да постигнат мечтаното тяло, като това на Ирен. Подлагат се дори на липосукция. Ние сме с един ход напред. Не е необходимо операция, която може да доведе до усложнения”, категорична е Стефка Сиракова, физиотерапевт в известна столична клиника.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 0
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК