Топ спортист със специална благодарност към Борисов и Красен Кралев

СПОРТЪТ ДНЕС

Топ спортист със специална благодарност към Борисов и Красен Кралев

10984
на 09.10.2019
Топ спортист със специална благодарност към Борисов и Красен Кралев
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Радостен съм да съобщя, че днес правителството одобри необходимите средства за провеждането на Европейската купа по джудо и на Европейското първенство по джудо за мъже и жени през април 2020 година! Очакваме над 450 спортисти от 50 държави и над 60 официални лица да участват. Това е изключително важна новина за развитието на спорта у нас и за утвърждаването на авторитета ни на международно ниво!". Това обяви най-добрият роден джудист – Ивайло Иванов.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

"Искам да благодаря лично на премиера Борисов и на министър Кралев за личния им ангажимент към развитието на джудото в България! Благодарение на срещата им с президента на Европейския съюз по джудо Сергей Соловейчик през април тази година страната ни получи правото да организира спортния форум, който ще се проведе за първи път в България.
Европейското в България ще ни даде възможност за изява на световни и европейски първенства от най-висок ранг. Европейската купа е с ранг на олимпийска квалификация за Олимпийските игри в Токио през 2020 г. Европейското първенство по джудо за мъже и жени през 2021 г. е включено в календара на Световната джудо федерация и Европейската джудо федерация и носи 100% актив от точки в ранглистата".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО) Доц. Борислав Цеков съсипващо пред ПИК TV: Вотът на недоверие минава всякакви граници! Ето защо (ВИДЕО)
ново
Днес: 130
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК