Вход
София
Времето в София 0 o C

Топ юристът Борислав Цеков с ексклузивни разкрития след хаоса в Сливен – ето кой и как може да взима деца от родителите им

Топ юристът Борислав Цеков с ексклузивни разкрития след хаоса в Сливен – ето кой и как може да взима деца от родителите им

на 11.10.2019
75952
16
Топ юристът Борислав Цеков с ексклузивни разкрития след хаоса в Сливен – ето кой и как може да взима деца от родителите им
Автор: ПИК
11.10.2019
16
75952

Соросоидната философия, че детето не е част от семейната общност, и някакви НПО-та и държавата могат да се разпореждат с него, въпреки родителите, е тоталитарна по своята същност. "Големият брат" по Оруел в действие.

Това казва в свой коментар във фейсбук топ юристът Борислав Цеков, който е последователен привърженик на консерватизма и често пътува с САЩ на срещи на републикански организации от орбитата на Доналд Тръмп.

Цеков се бори от години със соросоидните либерални идеи и следи отблизо опасните тенденции, които се прокарват покрай националните законодателства чрез различни конвенции. По този повод в серия от свои коментари след създадения в сливенски училища хаос, той осветлява темата във фейсбук.

„Една от опорките, които се тиражират от феновете на "норвежката" стратегия е, че деца се били извеждали от семейството само със съдебно решение. Това е невярно и подвеждащо гражданите твърдение.

Има временно настаняване извън семейството, което става по административен ред със заповед на директора на "Социално подпомагане". След като бъде изведено от семейството - подчертавам: все още без решение на съда - директорът в 1-месечен срок трябва да сезира (тепърва!) районния съд, който пък, след като минат няколко седмици за насрочване на делото, следва да се произнесе с решение в 1-месечен срок. Тоест, първо имаме извеждане по административен ред, при което по решение на чиновници детето се отнема от родителите му в продължение на няколко месеца. И едва тогава идва ред на съда.

Това, накратко, е процедурата, срещу която хората възразяват. Дали са напълно прави във възраженията си е отделен въпрос. Но извеждане без съд, само по административен ред, макар и временно, има по действащия закон. И твърдението, че деца се извеждали само от съда, е невярно и подвеждащо. За справка: чл. 27 във връзка с чл. 26 от Закона за закрила на детето.

Една истинска "стратегия за закрила на детето" трябва да започва така:

1. Деца не могат да бъдат отнемани от своите родители поради бедност.

2. В българските училища и детски градини не се допускат дейности на НПО.

3. Забранява се индоктринирането на децата в училищното и предучилищното образование с представяне на спорни теории, като научни аксиоми (например теориите за джендъра или за предизвикани от антропогенно въздействие промени в климата)“, предлага топ юристът.

А ето какво пише и повод световната пропаганда на подобни идеи:

„Между климатичните паникьори, феновете на джендър-идеологията и "норвежките" експерименти с децата общото е стремежът им да убият свободата. Те искат чрез наднационални регулации и марионетна държавност да бъркат в душите ни; да ни разпореждат какво да мислим и говорим и как да живеем живота си.

Искат да отнемат правото ни на свободен избор, на свобода на съвестта и словото - чрез фалшивите догми на политическата коректност. Искат да заличат мъжкото и женското начало, и да превърнат човека в противоестествен безполов хомонкулус.

Искат да отнемат все повече и повече от доходите, които изработваме, под формата на данъци и всевъзможни такси, за да субсидират своето невежество, мании и девиации. И всичко това за да сме слаби и безволеви, удобни за експлоатация и употреба. Да станем роби на глобалния елит, а не да бъдем свободни граждани. Но тези убийци на свободата трябва да знаят едно - свърши вече вашата. Свободата е от Бога и винаги побеждава. Обречени сте!“

Цеков припомня и трогателна сцена от "Хлапето" на безсмъртния Чаплин, в която "социалните" чиновници искат да отнемат детето от Чарли, а то молИ да него отвеждат.

“Дикенсов капитализъм. Първообразът на норвежкия модел за "закрила" на детето, който натрапват у нас“, категоричен е юристът.

Сподели:
Напиши коментар »
(16)
1
Комуняците-джендъри от ДеБъ със собствените им вибратори!
2
ДА СЕ ЗНАЕ: ШВЕСТЕРА Борислав Цеков е от ХОМИНТЕРНА на Пазарджишкия П-едераст Емил Кошлуков ! Кой е Емо Куклата или Сузи Дългото Бедро ! http://bosia.blog.bg/politika/2011/04/09/fiktoryt-koshlukov.726140 Емо Куклата го Оп-едерастиха Манафите още в Казармата по Поръчка на Държавна Сигурност. В Старозагорския Затвор Стана Фактическото Вербуване на Хомосексуална Основа. Не Случайно Емо Куклата Създаде ХОМИНТЕРНА Известен още Като"Новото Време" ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
3
БОСИЯ: Покойният Прокурор Николай Колев ми е Показвал ДОСИЕТО на Емил Кошлуков ! Чел съм и Писмата с Които Той Пише на Един Младши Сержант че Иска да Правят ЛЮБОВ ! Доносника на ВКР(ДС в БНА) Емил Кошлуков е Царицата на М-ИНЕТА с Дългото Бедро, Станал Библиотекар на Петия Ден Слез Влизането му в Старозагорския Затвор. Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР, а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА Това е Само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР ! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш,ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш ! МЪРША,ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/police.html
4
Дръглива пръдня в устата на зализания гей Цеков. Мазна и обилно наситена с фекалии.
5
Либерастите действат, независимо от уверенията на божеството. Малките деца вече започват да извиват ръцете на родителите си като ги заплашват със съд, което означава, че някой ги настройва още от детската градина.
6
НЕ ПОМНИТЕ ЛИ ЧЕ ТОЧНО БНР ПРЕДИ МЕСЕЦ ИЛИ ДВА ПЛАШЕХА ПО РАДИОТО ЧЕ ИМАЛО ПОДОБНО НЕЩО В ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА ОТ НАСИЛИЕ ВЪРХУ ДЕЦАТА В СЕМЕЙСТВОТО..! КОМУНИСТИТЕ ОТ БНР СА ВИНОВНИ ЗА УДУРМАТА И ТЕРОРА ВЪРХУ ДЕЦАТА В СЛИВЕН И ДРУГИ ГРАДОВЕ !
7
НЕ ПОМНИТЕ ЛИ ЧЕ И БСП СЕ ЗАИГРАХА С ДЕЦАТА ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ГИ ОТНЕМА ПО АНОНИМЕН СИГНАЛ ! КОРНЕЛА ПУСНА ТАЯ УДУРМА ..!
8
Топ смешник, а не топ юрист!
9
Цеков порасна! От марионетка на СДС режима,видя истината и истината го направи свободен.Говори вече точни неща,явно е разбрал системата.Президентството има нужда от такива хора!
10
чудесно написано!Истина на истините!Най-после един нормален св'естен човек в тази ге'рб'ърастка държава. Силно съм с него, напук на тр'оловете. И следва: 1.След като матр'яла разбира, защо остава безсилен пред ли'бера'стките методи и власт? шепа правителство а колко милиона матр'ял не могат да спрат този или онзи закон? По закон са им дадени 2 начина да променят - протести и избори. Така, ама и 2-та нещо не работят пак заради властта която пречи и на двата начина.Признавам че при ли'бер'астите тези методи са по-ефикасни, намират едни хитри по'дли вратички и са аг'ресивни и не им пука, може пък да се учим от тях.
11
Ай ся вижте брат му де беше и как сорос го обучаваше и финансираше Нищо лично, просто кеш.
12
Лесно изменчив!
13
приятелка в сащ с дете на 8-9г нещо му се скарала да остави компютъра че има домашни и вече закъснява и то понеже в училище имат едни мазни "насоки" как никой не може да им налага каквото и да е, те са свободни независими хора и ала бала да вземе да звънне на по'лиция и макар че веднага затворило те засекли по телефона и веднага дошли, си'гнализирали и на со'циалните, та едва отърваха хлапето, което днес е 25 годишна госпожица но нещо по'ла не можела да си определи, нали трябва да сме модерни в крак с новите "насоки". Та ли'бе'растките училища вече ни взимат децата, колко ние ще се преборим е без значение защото след нас няма кой, не можем си опазим децата днес, отнемането е само един от проблемте, ли'берастите действат на всички фронтове.
14
Кога е работил този юрист, я да видим...... Никога като истински юрист. Е, има нарушения и наказания за фалшификации на данни на хора, това е юридическо, ама на президенту му е ..... все тая, както се казва. Важното е да се назначи тази черна зализана станция с черен мрачен поглед. А да видим какви докладчета публикува модерната политика и с какви парици, цековче малко некадърно. Хи- хи, смачканяко, кой ли ще те погледне колко си убав. А за другото- както е по закон и конвенции, сори. Как беше- за паянтови родители- dura lex, sed lex. Четете , ама не скапани фейсбуци.
15
да пише срещу законите и държавната политика. И то по този мръсен начин. Съдете сами- аз смятам, че това е несъвместимо с длъжността и това, което му плащаме. Само в България може да безчинстват на двойни и тройни постове пастори всякакви. Да излезе отвън като всички, независим/ той не може без държавна и партийна подкрепа/ и да вика колкото ще. Това е недопустимо и дори престъпно, ако анализираме, това ако не е конфликт- хем си в държавата като съветник, хем правиш кампания срещу там, откъдето ти плащаме. Излез и да те видя, без власт. Като оня Урунгелов, пастора на държавна служба и хранилка. А и двамата имат нарушения и санкции, да се махат. Като понесат още и още наказания.
16
Чакайте! Нали уж нямало такова нещо като Национална стратегия?А държавната политика не е президентската политика,а на правителството И защо да е мръсен начина? Май на вас не ви харесва да ви казват истината ?! Какво ще стане обаче? Нито ще могат да вземат деца от цигани,нито ще ги закриля! Ще започне едно требене на социални работници-по балкански.И с право-щом "държавата"ни връща в джунглата,не се чудете на зверско поведение!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Според вас арестът на Нено Димов е:
Общо гласували: 2801
архив
няма нови новини
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
сега
2872
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! Грандиозен пир в Дубай: Христофорос Аманатидис-Таки привика армията си от България - ето защо...
x
ТИХИ УБИЙЦИ: Мухъл и плесени ни дебнат от храните
x