Топ 10 на лъжите на Кирил Петков (ВИДЕО)

ЧАС ПИК

Топ 10 на лъжите на Кирил Петков (ВИДЕО)

155985
на 02.04.2022
Топ 10 на лъжите на Кирил Петков (ВИДЕО)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

В Деня на лъжата от партия ГЕРБ публикуваха топ 10 на лъжите на Кирил Петков. 

препоръчано

Ето кои са те:

10. Кирил Петков е бил канадски гражданин, когато е назначен за министър на икономиката, реши Конституционният съд. Но въпреки това е подал декларация с невярно съдържание и президентът е подписал указа за назначението му в разрез с Конституцията

9. С инхаус процедурите изтичаха милиарди и смятаме тази практика да бъде спряна на 100%, заяви Петков. Но малко по-късно министърът на регионалното министерство Гроздан Караджов го опроверга, като обяви, че е било разрешено на АПИ да се разплати с 26 млн. лв. по инхаус поръчки.

8. Петков обяви, че ваксинацията срещу COVID-19 ще стане приоритет, но това така и не се сбъдна. Ваксинацията тотално замря.

7. Петков заяви, че новият бюджет е много издържан и няма хора под линията на бедност. Но малко по-късно КНСБ обяви, че всеки пети у нас е под линията на бедност.

6. Премиерът обяви, че оттук-нататък политическите назначения и назначения, които не са свързани с професионалната характеристика, няма да се правят. Веднага след това стана ясно, че съпругата на министър Даниел Лорер оглавява по шуробаджанашки начин кабинета на Асен Василев. Стана ясно и това, че оперен певец и юрист ще са новите шефове на тотото. 

5. Петков гръмко обяви след ареста на Бойко Борисов, че действията на МВР са показали, че в България никой не е над закона. С което излъга, тъй като той самият се постави над Конституцията, нарушавайки я с чуждото си гражданство и лъжейки, че няма двойно гражданство. ЕНП пък обяви, че задържането на Борисов е противозаконно.

4. В Брюксел министър-председателят обяви, че България милее най-много за Украйна. Но се оказа, че само България и Унгария не дават военна помощ за Украйна.

3. Петков обяви, че има една линия, извън която не е десен човек и че не е ОК 42 на сто от пенсионерите да са под линията на бедност. Но Мика Зайкова се възмути с думите: Как така министърът на труда и неговите подчинени в НОИ не видяха и фактически ощетиха най-най-най бедните.

2. Петков и Василев обявиха, че няма да вдигат данъци, а ще ги събират. Но депутатите приеха увеличение на максималния осигурителен доход и от 1 април той стана 3400 лв. 

1. Кирил Петков бе разобличен от министър Везиева за празния язовир "Пазар дере", за който самият той повдигна въпрос. Изтече информация, че данните от СИС водят към сериозни съмнения, че язовирът е източен само за снимките на Петков и водата е изпусната заради клипа. 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете Хороскопът на Алена за петък: Трудности заради роднини за Близнаците, възможни измами за Лъвовете
ПИК TV x
Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО) Нидал Алгафари посочи пред ПИК TV коя ще е изненадата на изборите: ГЕРБ и ДПС ще могат сами да направят кабинет, но... (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК