Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ (1-7 октомври)

КУЛТУРА

Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ (1-7 октомври)

11504
на 08.10.2018
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ (1-7 октомври)
Автор:   ПИК

Неспиращ е интересът към нашумелия трилър от младия британски автор Джак Джордан – „Точно пред очите ти“, който оглавява класацията на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ през изминалата седмица. На второ място се нарежда „Джобна енциклопедия на гъбите“, която е любимо четиво на всички с интерес към гъбарството. Отново в класацията са „Размерът има значение (Размерът на талията)“ и „Размерът има значение 2. Наръчникът“ – хитовите популярни книги на Александра Иванова. Огромен интерес има и към най-новата книга на издателство „Милениум“ – „Практическо ръководство за бяла магия, любов и благосъстояние“, която помага на читателите в откриването на подходяща половинка. На пето място в класацията е книгата „Премълчаната история на САЩ“ от тандема Оливър Стоун и Питър Кузник.

препоръчано

1. „Точно пред очите ти“, Джак Джордан – смразяваща кръвта история, изпълнена с ужасяващи и изненадващи обрати, многопластови персонажи и изпотяващи загадки. В романа „Точно пред очите ти“ любителите на жанра ще открият точно това, което търсят в един трилър, но тази книга може да направи дори нещо повече – да ги остави без дъх.

2. „Джобна енциклопедия на гъбите“ – задължително четиво за всички, които имат интерес към гъбарството. Изданието предоставя изчерпателна информация за необятното царство на гъбите, полезни съвети и цветни илюстрации на всеки вид.

3. „Размерът има значение (Размерът на талията)“ и „Размерът има значение 2. Наръчникът“, Александра Иванова – първата част разкрива на читателите най-успешната система за отслабване и оздравяване от последните години, а „Наръчникът“ в ясни и прегледни таблици показва как да следваме принципите, помогнали на авторката и нейните последователи да се избавят от нежеланите килограми.

4. Практическото ръководство за бяла магия, привличане на любов и благосъстояние“, Астра Луна – наръчникът се състои от над 70 изпитани магически рецепти, които ще ви помогнат в откриването на подходяща половинка и ще ви потопят в необятния магически свят, в който по-любопитните читатели ще се запознаят с някои от най-древните магически ритуали и обичаи. С помощта на това полезно ръководство ще имате възможността лесно и успешно да изпробвате всеки един от любовните ритуали в домашни условия.

5. „Премълчаваната история на САЩ“, Оливър Стоун, Питър Кузник – с тази книга тандемът Стоун и Кузник взривява всички изконни митове на американизма, руши националните икони и преобръща традиционния поглед към значимите събития на XX век.

Книгите на издателство „Милениум“ може да поръчате на тел.: 02/879 40 06 (в делничните дни, от 9 до 16 ч.), на e-mail: sales@milleniumbg.eu или на сайта www.milleniumbg.eu. При заявка през сайта ползвате 10% отстъпка от цената. Може да откриете заглавията в книжарската мрежа, както и на столичния адрес в близост до автогарата – бул. „Княгиня Мария Луиза“ №92, ет. 6.

Сподели:
Бомба x
ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер ТАЙНИ И ЗАГАДКИ: Масони пазят златото на Хитлер
ПИК TV x
САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА) САМО В ПИК TV: Проф. Михаил Мирчев с горещ коментар за датата на вота и уволнението си (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 229
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това