Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ (22-28 май)

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ (22-28 май)

3593
на 28.05.2021
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ (22-28 май)
Автор:   ПИК

Безценният том „Жлезите боледуват“ от съставителката Галина Иванова е най-продаваната книга на издателство „Милениум“ за изминалата седмица. Томчето представя подробна информация за болестите на ендокринната система и предлага полезни билкови лекове за добро здраве.

препоръчано

Втора в списъка е „Урок за мъже“ от Иво Танев. Интригуващото четиво разкрива 39 любопитни случки от живота на шоумена, поднесени с обилна доза чувство за хумор, но и с щипка поука.

След нея се нарежда майсторският психологически трилър „Мракът в сърцето ми“ от литературната сензация Ашли Одрейн.

Четвърта позиция заема 14-ят том от поредицата „История на войните“, посветен на „Седемгодишната война“, а на петото място застава полезният наръчник „Луната. Древни и модерни практики за живот в хармония с небесните светила“ от езотеричката Астра Луна.

1. „Жлезите боледуват. Билки и диети при хронично затлъстяване и диабет“, Галина Иванова. Книгата разкрива всичко за ендокринните болести и начините за превенция и лечение на достъпен език. В нея са събрани безценни сведения за първите признаци за неправилното функциониране на жлезите, кои изследвания са подходящи за получаване на адекватна и навременна диагноза, съвети за хранителни режими. Наръчникът съдържа още информация за диабета, причините за появата му, различните видове инсулинова резистентност и последиците върху организма. За улеснение на читателя в томчето са представени таблици, съдържащи информация за гликемичния и инсулиновия индекс на най-често консумираните храни, рецепти за отвари и настойки от билки, които помагат за контролирането на нивата на кръвната захар, и златни съвети за фитотерапия и упражнения за поддържане на физическия тонус.

2. „Урок за мъже“, Иво Танев. Увлекателно четиво, в което Иво Танев описва 39 интригуващи случки и срещи с други известни български личности, които познаваме от сцената и екрана. Шоуменът дава и полезни изпитани съвети за по-хармоничен и спокоен начин на живот. А накрая ще прочетете неговите авторски кулинарни рецепти, с които Танев посреща своите приятели и впечатлява гостите си и дори печели седмичния приз в предаването „Черешката на тортата“. Написани майсторски, всяка от главите в книгата съдържа не само спомените на автора, но и безценни поуки и изводи, поднесени с чувство за хумор и изпълнени със смисъл.

3. „Мракът в сърцето ми“, Ашли Одрейн. Книга за опустошителните последици на миналото и това как не познаваме истински дори най-близките си хора. Романът е спиращо дъха четиво за най-дълбоките женски страхове, за тъмната страна на майчинството, за съмненията и фиксациите, на които никой не подозира, че е способен. Напрегнат психологически трилър, който поставя на изпитание всичко, което знаем за семейството, и повдига въпроса можем ли и доколко трябва да вярваме на инстинктите си.

4. „Седемгодишната война“, Ростислав Ботев. Книга 14 от поредицата „История на войните“. Седемгодишната война е многопластов конфликт, започнал в резултат на дълбоките териториални, икономически и династични противоречия, съществуващи между отделните европейски държави в средата на XVIII век. Някои изследователи дори го определят като световна война, предвид огромния географски ареал, върху който са концентрирани въоръжените действия. Крайно ожесточение бележи битките и сраженията в тази война на петте континента, а с изхода от тях се утвърждават съвършено новите тенденции в историческото развитие на всяка от участващите държави.

5. „Луната. Древни и модерни практики за живот в хармония с небесните светила“, Астра Луна. Полезно четиво, което ще ви разкаже малко повече за произхода на естествения ни спътник, ще ви запознае с митовете и конспиративните теории, които витаят около него. От него ще научите още как движението на месечината по небосвода се отразява на поведението на хората; дали и по какъв начин характерът ви се определя от стадия, в който е била Луната в деня на раждането ви; можете ли да опознаете себе си спрямо позицията на небесното тяло в личния ви хороскоп; отразява ли се фазата, в която се намира спътникът ни на пророческите сънища и кога ни се явяват те... В книгата ще откриете и безценни съвети за лунни диети за ефективно и трайно отслабване без мъчително гладуване или изтощаващи физически упражнения.

Книгите на издателство „Милениум“ може да поръчате на тел.: 02/879 40 06 (в делничните дни, от 9 до 16 ч.), на e-mail: sales@milleniumbg.eu или на сайта www.milleniumbg.eu. При заявка през сайта ползвате 10% отстъпка от цената. Може да откриете заглавията в книжарската мрежа, както и на столичните адреси в близост до автогарата – бул. „Княгиня Мария Луиза“ №92 и във фирмената книжарница на издателството на адрес ул. „Цар Шишман“ №18.

Сподели:
Бомба x
Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим Конгресмени от САЩ за НЛО: Става нещо, с което не можем да се справим
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Целта на проверката на прокурорите съм аз. Съчиняват нещо за случай от 2009 г. и търсят кошаревски свидетели. Трябва ли всички като Стъки да си търсим правата? (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 182
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това