Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ (7-13 март)

КУЛТУРА

Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ (7-13 март)

22805
на 13.03.2020
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум“ (7-13 март)
Автор:   ПИК

Интригуващото четиво „Преподобна Стойна. Чудеса и пророчества, съвети и рецепти“ светкавично стана хит на родния пазар и оглави класацията с най-продаваните книги на издателство „Милениум“.  

препоръчано

Следва „Енциклопедия на подправките. 341 рецепти за кулинария и здраве“, която предлага подробна информация за полезните свойства на 341 подправки плюс рецепти за вкусни ястия и илачи с тях.

На трето място е книгата „Българските паметници“, подходяща за всички патриоти и любители на историята.

След нея в списъка с най-продавани книги се нареждат „Чудото Дядо Влайчо“ и „Слава Севрюкова. Феноменът български“, които разказват за житейските пътища, предсказанията и чудесата на двама от най-мощните ни ясновидци и мъдреци.

1. „Преподобна Стойна. Чудеса и пророчества, съвети и рецепти“, Яна Борисова. Родена като Стойна Димитрова, но получила прозвището „Преподобна“ заради смирения си и скромен начин на живот, ясновидката ослепява още като дете, подобно на Ванга, и тогава у нея се отключва способността да вижда в бъдещето и да лекува болни. През годините помага на стотици хора безвъзмездно, а на гроба й продължават да се случват чудеса. Книгата разкрива любопитни сведения за обвитата в мистерии биография на Преподобна Стойна, разказва за невероятните чудеса, с които помага на хората и предлага билковите и рецепти, церящи повече от 70 болести.

2. „Енциклопедия на подправките. 341 рецепти за кулинария и здраве“, Галина Иванова. Книгата представя интересни факти за вкусовите качества и свойствата на над 100 от познатите ни подправки, придружени от 341 рецепти за вкусни и здравословни ястия. Предложени са и достъпни билкови отвари и смеси, с които да се избавите от различни болести на тялото и душата.

3. "Българските паметници", Иван Първанов. Илюстрованият, луксозен патриотичен том от над 500 страници разказва историята на повече 300 монумента у нас и в чужбина и ни запознава с биографиите на героите, увековечени чрез тях. Книгата представлява удивително пътешествие назад във времето през пространството на българщината и запознава любознателните читатели с малко познати факти от историята.

4. „Чудото Дядо Влайчо. Съдба, рецепти и пророчества“, Яна Борисова. Ванга винаги е сочена за най-силния български феномен. Оказва се обаче, че историята помни човек, който я е надминавал – Дядо Влайчо от с. Коньово, Новозагорско. Този сборник е посветен на тежката съдба на народния мъдрец, прекарал повече от 5 години в трудови лагери. Книгата представя неговите пророчества и видения, философията му за доброто, злото, мрака, светлината, Бог, човешката природа. Включени са и ефикасните му билкови рецепти, които церят със силата на природните богатства.

5. „Слава Севрюкова. Феноменът български“, Яна Борисова. Слава Севрюкова е един от най-силните български феномени. Нейните предсказания се сбъдват с точност до годината, която пророчицата посочва. С нея са се съветвали самият цар Борис Трети, личният му астролог Любомир Лулчев и дори Учителя Петър Дънов. Тя е един от малкото ясновидци, които са участвали в научни изследвания на езотеричното и света на духовете. В книгата са включени и полезните й билкови рецепти, които помагат за борбата с над 55 болежки.

Книгите на издателство „Милениум“ може да поръчате на тел.: 02/879 40 06 (в делничните дни, от 9 до 16 ч.), на e-mail: sales@milleniumbg.eu или на сайта www.milleniumbg.eu. При заявка през сайта ползвате 10% отстъпка от цената. Може да откриете заглавията в книжарската мрежа, както и на столичните адреси в близост до автогарата – бул. „Княгиня Мария Луиза“ №92, ет. 6 и във фирмената книжарница на издателството на адрес ул. „Цар Шишман“ №18.

 

Сподели:
Бомба x
НАРЪЧНИК ЗА ЖЕНАТА: Пет признака, че мъжът кръшка НАРЪЧНИК ЗА ЖЕНАТА: Пет признака, че мъжът кръшка
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 310
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това