Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум” (4-10 април)

КУЛТУРА

Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум” (4-10 април)

16589
на 10.04.2020
Топ 5 на най-продаваните книги на издателство „Милениум” (4-10 април)
Автор:   ПИК

Интригуващото четиво „Преподобна Стойна. Чудеса и пророчества, съвети и рецепти” е най-продаваното заглавие на „Милениум” за изминалата седмица. В него ще откриете любопитна информация за живота, лечебните рецепти и пророчествата на прочутата ясновидка.

препоръчано

На второ място в класацията се нарежда златната книга с незаменими съвети „Лечителят Петър Димков в над 200 рецепти”.

Трета и четвърта позиция в класацията заемат двата монументални тома на „Хитлер и Сталин. Успоредни животописи” от лорд Алън Бълок – подходящи за всички читатели с афинитет към академичната литература.

„Чудото Дядо Влайчо. Съдба, рецепти и пророчества” е на пето място в списъка. Книгата разказва за пророка Дядо Влайчо, неговите билкови рецепти, философия и идеи.

1. „Преподобна Стойна. Чудеса и пророчества, съвети и рецепти“, Яна Борисова. Родена като Стойна Димитрова, но получила прозвището Преподобна заради смирения си и скромен начин на живот, ясновидката ослепява още като дете, подобно на Ванга, и тогава у нея се отключва способността да вижда в бъдещето и да лекува болни. През годините помага на стотици хора безвъзмездно, а на гроба й продължават да се случват чудеса. Книгата разкрива любопитни сведения за обвитата в мистерии биография на Преподобна Стойна, разказва за невероятните чудеса, с които помагала на хората и предлага билковите и рецепти, церящи повече от 70 болести.

2. „Лечителят Петър Димков в над 200 рецепти”, София Петрова. Петър Димков е роден на 19 декември 1886 г. Макар да не завършва медицина в университет, той посвещава голяма част от живота си в изучаването на знахарството, като успява да се излекува от редица болести– мускулен и ставен ревматизъм, хемороиди, малария, увеличен далак и ишиас, черпейки мъдрост от трудовете на прочути световни лечители. С цената на много труд самият той получава прозвището Лечителя и помага на стотици хора да се избавят от своите болежки. В тази книга са събрани неговите най-ценни препоръки за лечение и пречистване, над 200 рецепти за различни болести и мислите на мъдреца, които обясняват философията му за живота.

3. „Хитлер и Сталин. Успоредни животописи, том 2”, Алън Бълок. В монументалния труд някогашният асистент на Чърчил и заместник-ректор на университета в Оксфорд изследва Втората световна война и последиците от нея през призмата на Хитлер и Сталин, които хвърлят Европа в унищожителна битка за власт и надмощие. Гледните точки, плановете и действията на двамата диктатори са подложени на подробно сравнение, като така четивото представя много по-цялостен и завършен облик на жестоката война от този, който е публикуван в учебниците. Книгата показва истинското лице на тиранията и стремежа за налагане на световна политическа хегемония.

4. „Хитлер и Сталин. Успоредни животописи, том 1“, Алън Бълок. Мащабно изследване, което прави паралел между биографиите на две от най-значимите исторически фигури на 20. век. Авторът прави обзор на житейските пътища на двамата диктатори, възхода им към абсолютната власт и по-нататъшните им действия, развитието на идеите им и отражението им върху събитията в световен мащаб. Едновременно с това търси генезиса на тиранията и принципите на силовата политика.

5. „Чудото Дядо Влайчо. Съдба, рецепти и пророчества“, Яна Борисова. Ванга винаги е сочена за най-силния български феномен. Оказва се обаче, че историята помни човек, който я е надминавал – Дядо Влайчо от с. Коньово, Новозагорско. Този сборник е посветен на тежката съдба на народния мъдрец, прекарал повече от 5 години в трудови лагери. Книгата представя неговите пророчества и видения, философията му за доброто, злото, мрака, светлината, Бог, човешката природа. Включени са и ефикасните му билкови рецепти, които церят със силата на природните богатства.

Книгите на издателство „Милениум“ може да поръчате на тел.: 02/879 40 06 (в делничните дни, от 9 до 16 ч.), на e-mail: sales@milleniumbg.eu или на сайта www.milleniumbg.eu. При заявка през сайта ползвате 10% отстъпка от цената. Може да откриете заглавията в книжарската мрежа, както и на столичните адреси в близост до автогарата – бул. „Княгиня Мария Луиза“ №92, ет. 6 и във фирмената книжарница на издателството на адрес ул. „Цар Шишман“ №18.

 

Сподели:
Бомба x
Не заслужава да го обичаш - ето как да спреш Не заслужава да го обичаш - ето как да спреш
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 310
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това